arrow-up
Roulette77

Free

online

Support UkraineSupport Ukraine

A legjobb tippek rulett játékosoknak

Utolsó frissítés: 14.07.2023 által Andrew Shepard

Hogyan nyerhetek a ruletten? Ez egy egyértelmű kérdés. Sajnos nem tudunk egyszerű választ adni, mert nincsenek garantált módjai a profitszerzésnek. Ez a szerencsejáték természete. Ha létezne egy bolondbiztos nyerési rendszer, akkor az nem szerencsejáték lenne.

Ehelyett a kérdés valóban az lenne, hogy „Hogyan adjam meg magamnak a legnagyobb esélyt a nyerésre a rulettben?” Nos, ez egy olyan kérdés, amelyre tudunk válaszolni. Ez a cikk betekintést nyújt a rulett lenyűgöző játékába, és néhány hasznos tippet és stratégiát ad, amelyek a legjobb esélyt adják a profitszerzésre.

Figyelem!

Mielőtt elkezdenénk, emlékeztetnünk kell arra, hogy ezek a tippek és stratégiák nem a garantált nyereség receptjei. Tanácsaink betartása azonban legalább esélyt ad a harcra, amikor a rulettasztalhoz lép. Miután elolvasta ezt, jobban megérti a játékot, és képes lesz minimalizálni a kockázatát, miközben maximalizálja az esélyét, hogy hosszú távon profitot termeljen.

Mielőtt elkezdené játszani

Let's look at some aspects that will help you choose the right roulette table.

1.1 Single Zero Tables kontra Dupla Nulla táblázatok

A rulettasztal kiválasztásakor az egyik alapvető szempont, hogy egy vagy dupla nullás nyerőgépet tartalmaz-e. Ez a döntés jelentősen befolyásolja a ház előnyét és a nyerési esélyeit. Például az európai rulett házelőnye 2,70%, míg az amerikai rulett házelőnye 5,26% az extra 00-as slot miatt, ami alacsonyabb esélyt jelent a páros pénzes külső fogadás megnyerésére. Míg az amerikai rulett további kihívást jelent, az európai rulett azoknak a játékosoknak ajánlott, akik a legjobb nyerési esélyeket keresik. Ezért döntő fontosságú, hogy megértsük az egyes verziók esélyeit, mielőtt asztalt választunk.

Amerikai rulett

American Roulette Wheel

Európai rulett

European Roulette Wheel

1.2 Fogadási korlátok

A fogadási limitek döntő szerepet játszanak a rulettben, mivel ezek határozzák meg az adott asztalnál elhelyezhető fogadások körét. A belső és a külső fogadások a két elsődleges fogadási lehetőség, a belső fogadások magasabb szorzót kínálnak, a külső fogadások pedig páros fogadások. Minden asztalnál különböző limitek vonatkoznak az ilyen típusú fogadásokra, és kulcsfontosságú, hogy tisztában legyen velük, mielőtt bármilyen fogadást tesz.

A fogadási limitek ismerete elengedhetetlen, mert ezek jelentősen befolyásolhatják a játékot. Például, ha egy páros tétnél a minimális tét 1 €, de csak 0,50 €t szeretne fogadni, akkor keresnie kell egy másik asztalt. Hasonlóképpen, ha egy adott stratégiát követ, amely meghatározott mennyiségű tétet követel meg, de az asztali limit ennél alacsonyabb, az megzavarhatja a fejlődést. Továbbá, ha jelentős kockázatot szeretne vállalni egy egyenes fogadással, de az asztal maximális limitje 100 €, akkor máshol kell keresnie.

Ezért a megfelelő limitekkel rendelkező asztal kiválasztása kulcsfontosságú a bankroll hatékony kezeléséhez. Ha korlátozott, 100 €os bankrollod van, akkor nem biztos, hogy a legjobb ötlet egy olyan asztalnál játszani, ahol a minimális tét 50 és 5000 € között van. Ehelyett ajánlatos egy alacsony limitű asztalt választani, ahol hosszabb ideig játszhat, még akkor is, ha vesztes sorozatot tapasztal. Az ideális megközelítés az, ha olyan rulettasztalt választasz, amelynek minimális és maximális limitje a bankroll- és fogadási preferenciáidhoz igazodik.

Netent Szoftver
Netent
5.0
$ 0.1 - 5000
Advanced Roulette
Játssz a kaszinóban
WorldMatch Szoftver
WorldMatch
5.0
$ 0.1 - 70
French Roulette HD
Játssz a kaszinóban
Real Dealer Szoftver
Real Dealer
5.0
$ 0.25 - 1000
Real Roulette with Caroline
Játssz a kaszinóban
Fugaso Szoftver
Fugaso
5.0
$ 0.1 - 600
Lucky Spin European Roulette
Játssz a kaszinóban

1.3 A francia rulett előnyös szabályai

A francia rulett két stratégiai szabályt kínál a játékosoknak, ezek a La Partage és az En Prison. Ezek a szabályok jelentős előnyökkel járhatnak azon játékosok számára, akik helyesen használják őket. A La Partage a külső fogadásokra vonatkozik, és ha a labda 0-ra érkezik, a tét felét visszakapja a játékos. Másrészt az En Prison a külső fogadásokra is vonatkozik, és amikor 0-ra kerül, a játékos újra játszhat a következő körben. Ha nyernek, az előző kör elvesztett tétjét visszakapják. Ha azonban veszítenek, nem kapnak vissza pénzt.

Bár az amerikai rulett nem kínál En Prisont, van egy hasonló szabály, a Surrender, amely 5,26%-ról 2,63%-ra csökkenti a ház előnyét. Ezért, amikor kiválaszt egy asztalt, ahol játszani szeretne, feltétlenül vegye figyelembe, hogy ezek a szabályok rendelkezésre állnak-e. Ezek a szabályok jelentősen megváltoztathatják a játékos nyerési esélyeit, és ezeket figyelembe kell venni a rulett stratégia kidolgozásakor.

1.4 Próbáljon ki ingyenes rulett játékokat a gyakorláshoz

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy rengeteg ingyenes demo rulett játék érhető el az interneten. Sok online kaszinó kínál rulettjátékának demó verzióját is. Erősen ajánlott, hogy a játékosok elegendő gyakorlatot szerezzenek a különféle típusú rulettjátékok kipróbálásával, mielőtt valódi pénzzel fogadnak. Weboldalunk ingyenes rulett játékok széles választékát kínálja, amelyek minden preferenciának megfelelnek.

Fedezze fel a rulettjátékok könyvtárát 100+ demo játék játékokat találni

1.5 Használja ki a szorzók és bónuszkörök előnyeit

Bizonyos rulettváltozatok, mint például a Quantum Roulette, szorzó funkciót kínálnak, amely jelentősen növelheti a nyereséget. A szorzó növeli a nyerő egyenes fogadás szokásos kifizetését, amely általában 35:1 arányban fizet ki. Például, ha 1 €t fogad a 30-as számra, és egy véletlenszerűen generált 5X-es szorzót alkalmaz, a sikeres fogadás általában 35 €t keres. Ha azonban a szorzó érvényben van, a kifizetése megszorozódik öttel, ami 175 €os nyereményt eredményez.

Könnyen belátható, hogy a szorzós rulettjátékok miért nagyon keresettek. Egyes online kaszinók olyan játékokat kínálnak, mint a Golden Chip Roulette, Lightning Roulette, Multifire Roulette, Quantum Roulette és Superboost Roulette, mindegyik 50-1000-szeres szorzóval. Ezen túlmenően számos online rulettjáték tartalmaz bónuszköröket, amelyek szintén növelhetik a nyereményeket, mint például az Age of Gods Roulette, a Big 500X Roulette, a Dragon Jackpot Roulette, a Key Bet Roulette és a Double Bonus Spin Roulette.

Stratégiai tippek

Kulcsfontosságú tanácsokkal szeretnénk szolgálni a stratégiai gondolkodás és a döntéshozatal használatához rulettjáték közben. Fontos megjegyezni, hogy egyetlen stratégia sem garantálja a győzelmet, és ugyanaz a megközelítés nem mindig vezet következetes eredményekhez. Mindazonáltal kulcsfontosságú, hogy megalapozott döntéseket hozz és stratégiai gondolkodást alkalmazz rulettjáték közben.

2.1 Belső fogadások kontra külső fogadások

Belső fogadások Külső fogadások
Belső fogadások Külső fogadások

Mint korábban említettük, a rulettben két fő fogadási típus létezik: a belső fogadások és a külső fogadások. A belső fogadások, mint például egy adott számra történő fogadás, magasabb kifizetések lehetőségét kínálják, de magasabb kockázattal járnak. Másrészt a külső fogadások, mint például a páros/páratlan vagy piros/fekete fogadások, alacsonyabb kockázatúak, és kisebb nyereményt kínálnak.

Ha úgy dönt, hogy ragaszkodik a külső fogadásokhoz, kevésbé valószínű, hogy bankrollja jelentős ingadozásokat fog tapasztalni a játék végére. Ez a megközelítés ideális azoknak a játékosoknak, akik hosszabb ideig szeretnének a játékban maradni. Ezzel szemben, ha csak belső téteket köt, bankrollja ingadozóbb lesz, és hosszú veszteségeket tapasztalhat. Azonban nagyobb az esély a jelentős győzelem megszerzésére.

Végső soron a belső és külső fogadások közötti választás a kockázat és a jutalom preferenciájától függ. Sok játékos szívesebben keveri mindkét típusú fogadást, hogy egyensúlyba hozza potenciális kifizetéseit és kockázatát. Mindazonáltal kulcsfontosságú a stratégiai döntések meghozatala rulettjáték közben, és fontos észben tartani, hogy egyetlen stratégia sem garantálja a győzelmet, és ugyanaz a megközelítés különböző eredményeket hozhat.

2.2 Használjon fogadási rendszereket, de óvatosan járjon el

Weboldalunk 20 alaposan tesztelt fogadási stratégiát kínál a Rulettstratégia részben. Javasoljuk, hogy progresszív stratégiákkal kezdje, mivel könnyen érthetőek, de kulcsfontosságú megjegyezni, hogy egyetlen stratégia sem biztosíthatja a győzelmet. Ezek a stratégiák segítenek maximalizálni a potenciális nyereséget, miközben minimalizálják a veszteségeket.

A Martingale rendszer az egyik legnépszerűbb és legegyszerűbb fogadási rendszer, amely bármilyen szerencsejátékban használható. Azonban egy hosszú veszteségsorozat gyorsan kimerítheti bankrollját. A Grand Martingale még kockázatosabb, ezért javasoljuk, hogy próbálja ki a Reverse Martingale-t. Bár negatív előrehaladással jár, nem jelent nagy kockázatot a bankroll kimerítésére, és több egymást követő győzelem nyereséghez vezethet.

Más népszerű rendszerek közé tartozik a D'Alembert és a Reverse D'Alembert. Használja a D'Alembert-et, ha bankrollja legalább 500 €; ellenkező esetben jobb a fordítottját használni. A Fibonacci-progresszió viszonylag biztonságos, de elhúzódhat és unalmas lehet játszani. Ha a tét előrehaladását 3 vagy 5 €os szinten kezdi az 1 € helyett, izgalmasabbá teheti a játékot.

Ne felejtsen el kísérletezni különböző alapkamat értékekkel, ha azt észleli, hogy bármely progresszív rendszer dinamikája törékeny. Ez kockázatosabbá teheti a játékot, de dinamikusabbá is teheti. Kulcsfontosságú a megalapozott döntések meghozatala és a stratégiai gondolkodás alkalmazása rulettjáték közben, de mindig ne feledje, hogy nincs bolondbiztos módszer a győzelem biztosítására.

2.3 Időben állítsa le fogadási előrehaladását

A progresszív rulettrendszer használatakor fontos tudni, mikor kell abbahagyni, mivel fennáll annak a veszélye, hogy eléri az asztali limitet, vagy elfogy a pénz egy elhúzódó veszteségsorozat miatt. Fontos, hogy a tétméreteket a rendszernek megfelelően igazítsuk, és elegendő pénzügyi forrásunk és időnk legyen a hatékony felhasználáshoz.

Stop your betting progression in time

2.4 A belső és külső fogadások kombinálása

Ahelyett, hogy a belső vagy külső fogadásokra korlátozná magát a rulettben, a két fogadási típust keverheti a kiegyensúlyozottabb megközelítés elérése érdekében, hasonlóan ahhoz, ahogy a befektetési vállalkozások diverzifikálják a portfóliókat magas kockázatú és alacsony kockázatú befektetésekkel. Például 50 €os fogadás páratlan számra, 5 € három sarokfogadásra és 1 € két megosztott fogadás esetén segíthet ellensúlyozni a kisebb külső fogadások költségeit a belső fogadások magas kifizetési arányával.

Tippek az élő ruletthez

3.1 Hozzon létre fogadási mintákat a játék előtt

Az élő rulett kihívást jelenthet a tétek megtétele és a "nincs több fogadás" között eltelt rövid idő miatt, különösen a gyorsrulettnél. A stratégiák hatékonyabb végrehajtása érdekében a játékosok elmenthetik kedvenc fogadási mintáikat, és egyetlen kattintással az asztalra helyezhetik azokat. Bár nem a legkényelmesebb megoldás, segíthet elkerülni a pánikot és az esetleges pénzvesztést.

3.2 Hogyan játssz élő rulettet ingyen

Eredményeink azt mutatják, hogy sok játékos szeretné kipróbálni az élő rulettet demo módban, de ez nem kivitelezhető, mivel a játék élő. Vannak azonban alternatív módok arra, hogy élvezze az élő rulett izgalmát anélkül, hogy további kiadások merülnének fel. Egyes online kaszinók lehetőséget kínálnak arra, hogy a stúdiójukból élő rulett streameket nézzenek regisztráció vagy játék nélkül. Fontos megjegyezni, hogy nem minden táblázat biztosítja ezt a lehetőséget. Ha érdeklődik egy élő rulett közvetítés iránt, látogasson el olyan platformokra, mint az 1xbet vagy a 22bet.

Egy másik lehetőség, hogy élő rulettet játszhass saját pénzed kockáztatása nélkül, ha keresel egy befizetés nélküli bónuszt. Weboldalunk különféle befizetés nélküli bónuszokat és promóciós kódokat kínál, amelyek felhasználhatók élő rulett online játékhoz. Ezzel a bónusszal kap egy kis összegű kaszinó kreditet, anélkül, hogy be kellene fizetnie, így lehetőség nyílik az élő rulett kipróbálására. Akár valódi pénzt is nyerhet, amit ki is lehet venni. Habár a saját pénzeddel való játék növeli a nyerési esélyeidet, a befizetés nélküli vagy üdvözlő bónusz használata élő rulett játékhoz még mindig izgalmas lehet.

Tippek a ruletthez megfelelő online kaszinó kiválasztásához

Bár vonzónak tűnhet bármely webhelyen regisztrálni és valódi pénzes rulettet játszani, határozottan javasoljuk, hogy ezt ne tegye. Kulcsfontosságú, hogy olyan rulett webhelyet válasszunk, amely megfelel az Ön konkrét online szerencsejáték-követelményeinek. A megalapozott döntés meghozatalának elősegítése érdekében összeállítottunk néhány értékes javaslatot, amelyek az Ön preferenciáinak legmegfelelőbb webhelyre irányítják.

4.1 Csak engedéllyel rendelkező online kaszinókban játssz

Ebben az útmutatóban korábban részletes leírást adtunk a kiváló minőségű online kaszinók jellemzőiről. Összefoglalva azonban szeretnénk kiemelni néhány kulcsfontosságú pontot:

Az engedéllyel rendelkező kaszinó kiválasztása elengedhetetlen, mivel ez biztosítja, hogy a kaszinót kormányzati szervek szabályozzák, és csökkenti a csalás lehetőségét.

Fontos megjegyezni, hogy egyetlen licenc nem garantálja a méltányosságot és az átláthatóságot. Ezért elengedhetetlen a független értékelések ellenőrzése is.

Általánosságban elmondható, hogy azok az online kaszinók, amelyeket olyan jó hírű szervezetek engedélyeztek, mint az Egyesült Királyság Gambling Commission, a Malta Gaming Authority és a Kahnawake Gaming Commission, megbízhatóak.

A játékosok és a kaszinók között konfliktushelyzetek adódhatnak, és játék előtt elengedhetetlen, hogy megértsük a kaszinó feltételeit. Ha számos negatív véleményt talál egy adott témával kapcsolatban, bölcs dolog lenne más kaszinókat fontolóra venni.

Összességében kulcsfontosságú, hogy alapos kutatást végezzen, mielőtt online kaszinót választana, hogy biztosítsa a biztonságos és élvezetes játékélményt.

A legjobb megbízható online kaszinók ruletthez

Ugrás a kaszinó listára

4.2 Ne hagyatkozzon az üdvözlő bónuszra, hanem a befizetés nélküli ajánlatokra vagy a pénzvisszatérítésre

Az új játékosok vonzása érdekében sok online kaszinó üdvözlő bónuszokat kínál, de elengedhetetlen, hogy figyelmesen olvassa el a feltételeket, mielőtt igénybe venné azokat. Az egyik kritikus tényező, amelyet figyelembe kell venni, a fogadási követelmény, amely meghatározza azt az összeget, amelyet meg kell tenni a bónusz visszavonása előtt. Például egy 100%-os bónusz 1000 € 50-szeres fogadási követelménye 1000 € és 50 000 € tét befizetését jelenti a bónusz kifizetése előtt. Ezenkívül előfordulhat, hogy egyes bónuszok csak a nyerőgépekre vonatkoznak, és a rulettjátéknál magasabb lehet, vagy tilos a követelmény teljesítése.

A rulett játékosoknak olyan online kaszinót kell választaniuk, ahol kifejezetten a ruletthez bónuszokat és promóciókat kínálnak, és vegyék figyelembe az esetleges korlátozásokat. Jobb, ha olyan kaszinót válasszunk, ahol a meglévő ügyfelek számára rendszeres promóciók – például pénzvisszatérítési ajánlatok – kínálnak hosszú távú értéket. Ahelyett, hogy kizárólag az üdvözlő bónuszokra koncentrálnának, a játékosoknak fontolóra kell venniük olyan bónuszokat, amelyek heti veszteségük egy százalékát fedezik. A befizetés nélküli bónuszok szintén választhatók, de csak kiegészíthetik a játékos bankrollját, nem helyettesíthetik azt.

Felelősségteljes szerencsejátékkal kapcsolatos tippek

A rulett népszerű játék az online kaszinókban alacsony házaljjal, amely rendszeres nyereményeket biztosít a játékosoknak, különösen, ha külső tétekkel játszanak. Azonban, mint bármely más online szerencsejáték, mindig fennáll a bankroll elvesztésének kockázata. Ezért fontos a felelős szerencsejáték szemlélet alkalmazása.

Bár a rulett játékosok elsődleges célja az anyagi nyereség, fontos figyelembe venni, hogy az online szerencsejátékot szórakozás céljából kell játszani. Kellemes élményt kell nyújtania, míg a szerencsejátékhoz kapcsolódó problémák tapasztalata minden, csak nem szórakoztató. Az ilyen helyzetek elkerülése érdekében erősen javasoljuk a felelős szerencsejáték eszközök használatát a legjobb online kaszinókban.

5.1 Kezelje bankrollját

A felelős szerencsejáték az észszerű költségvetési tervezést jelenti. Habár számos könyv foglalkozik ezzel a témával részletesen, itt van néhány lényeges szempont, amit figyelembe kell venni. Először is fontos, hogy a szerencsejátékra szánt pénzt különválassza más költségvetési forrásaitól, és ideális esetben olyan kártyát használjon, amely kifejezetten a szerencsejáték költségeire van fenntartva. Határozza meg a számára elfogadható költségvetést, amit megengedhet magának, és ragaszkodjon hozzá. Másodszor javasoljuk, hogy minden szerencsejáték-szakaszra kisebb, elérhető célokat állítsanak, és szakértők szerint egy ülés során ne nyerjen többet, mint ötször a pénzügyi keretei. Végül pedig fontos ellenállni a kísértésnek, hogy azonnal újra befektessék a nyereményüket. Ehelyett ossza ketté őket, és vegye ki az egyik részüket a szerencsejáték-kártyájára vagy másik számlájára. Ez segít önnek a pénzügyi kontroll fenntartásában és megakadályozza, hogy túlzottan kitágítsa a határait.

5.2 Határok beállítása

Set your limits in your account

Az online rulett játék során fenntartható szerencsejáték szokásokat fenntartani fontos, melynek érdekében érdemes korlátokat beállítani a valódi pénzes játékokban eltöltött időre és pénzösszegre. A megbízható online rulett oldalak általában lehetővé teszik, hogy a játékosok beállítsák napi, heti vagy havi korlátjaikat szerencsejáték tevékenységükre a játékos profiljuk "Felelős szerencsejáték" részében. Ezek a korlátok azonnal érvénybe lépnek és később igény szerint módosíthatók.

Néhány online kaszinó esetében az állami szintű fogadásokra és veszteségekre vonatkozó korlátokat az állami hatóságok szabják meg, hogy biztosítsák a játékosok védelmét. Például egy teszt során az egyik online kaszinó üzemeltetője azonnal válaszolt egy támogatási kérésre a számlán lévő korlátok beállítására.

5.3 Forduljon hozzá, ha aggasztja szerencsejátéka

Hasonlóan más szerencsejátékokhoz, a rulett játék is képes függőséget kialakítani. Könyvek, filmek és személyes tapasztalatok is bemutatták a szerencsejáték-függőség káros hatásait. Fontos cselekedni és segítséget kérni, ha úgy érzed, hogy a szerencsejátékod problémássá válik. Az ügy figyelmen kívül hagyása csak rontani fog a helyzeten. A hiteles online kaszinók általában rendelkeznek önmagunk kizárásával, amely átmenetileg vagy véglegesen megakadályozza az oldalukhoz való hozzáférést.

Ha segítségre van szükséged, számos szervezet áll rendelkezésedre, amelyek a szerencsejáték-függőség kezelésére szakosodtak. Például a Gamblers Anonymous és a GamCare ingyenes 24/7-es szolgáltatásokat kínálnak. Az online kaszinók gyakran tartalmazzák a "Felelős szerencsejáték" linket, amely információkat nyújt több támogató csoportról. Bár nehéz lehet, segítséget kérni a helyes döntés.

Ruletti tippek a szakértőktől

A rulettben való jártasságunk mellett más szakértőkkel is konzultáltunk a szakmában való további betekintés érdekében. Csapatunk több szakértő játékossal is felvette a kapcsolatot, és kérte, hogy osszák meg tanácsaikat a közönségünkkel. Az alábbiakban néhány olyan tipp és javaslat található, amelyeket szakembereink nyújtottak.

 • Adjon tanácsot az újonnan kezdő rulett játékosoknak

  Az újoncok csak szórakozás céljából játsszanak. A rulett nem alkalmas pénzkeresésre. Ennek okát válaszomban magyarázom meg.

  Christian Kaisan Profi rulett játékos, a "Kesselgucken" módszer feltalálója
  Christian Kaisan Profi rulett játékos, a "Kesselgucken" módszer feltalálója
 • Lehetséges hosszú távú sikerstratégiát kitalálni a rulettezéshez? Mert ahogy tudjuk, rövid távon sok lehetősége van a játékosoknak a győzelemre, de ha hosszú szeánszokban rendszeresen játszunk, akkor a győzelmi esély kisebb.

  A rulettben a játékosnak 1,35% -tól 5,26% -os hosszú távú hátránya van a dealerrel szemben. Ez a hátrány nem legyőzhető semmilyen statisztikai vagy más matematikai eszközzel.

  Ez azt jelenti, hogy alapvetően nincs érvényes nyerő stratégia. Az egyetlen sikeres stratégia, amit tudok, a fizika és a matematika használatát igényli. A ruletta viszonylag egyszerű mechanikus folyamat, ezért előrejelezhető. A probléma az, hogy nehéz elegendő információhoz jutni. A legtöbb játékos ráadásul nem is tudja, milyen információkat kell keresnie, hogy kihasználhassa azokat. 1983 óta kb. 2 000 kaszinót látogattam meg az összes kontinensen, és találkoztam kevesebb mint 20 emberrel, akik így játszottak és nyertek. Sajnos már évek óta ez a stratégia nem használható, mert az új rulettkerékek hatalmas szórásúak, és sok országban betiltottak engem a győzelem után.

  Christian Kaisan Profi rulett játékos, a "Kesselgucken" módszer feltalálója
  Christian Kaisan Profi rulett játékos, a "Kesselgucken" módszer feltalálója
 • Statisztikailag ajánlott előnyben részesíteni a nullás rulettet és alkalmazni rajta minden stratégiát. Néhány játékos azonban szándékosan választja az 00-s rulettet (amerikai), annak érdekében, hogy az játék érdekesebb legyen. Milyen esetekben kellene Ön szerint az 00-s rulettet előnyben részesíteni, és esetleges példákkal?

  Az amerikai rulett előnyben részesítése előtt javasolnám, hogy keresse meg a környékén lévő egy nulla asztalt. Mi motiválja a fogyasztókat, hogy az amerikai rulettet válasszák az európai helyett? Az elérhetőség és a bankroll. Az átlagos játékos nem engedheti meg magának az egy nulla asztalt, ahol az egyik minimum tét 100 EUR egy körre... ezért választják az amerikai rulettet és nem az egy nulla asztalt. Az egy nulla rulettet sem kínálják mindenhol, és ha igen, akkor csak hétvégén áll rendelkezésre. Rulett játszásakor nem használok stratégiákat. Egyszerűen élvezem a játékot, akár nyerek, akár veszítek, ezért szeretnek engem az emberek.

  Chico 1MT Kaszinó Vlogger és utazó, zenész
  Chico 1MT Kaszinó Vlogger és utazó, zenész
 • A rulett szorzókkal (például a Lightning Roulette): Lehet stratégiailag profitálni a szorzókból? Vagy csak az a célja a kaszinónak, hogy manipulálja a játékot, és eltüntesse a pénzt?

  A rulett szorzókkal nem lehet pénzt keresni. A kaszinók a profitért vannak jelen. Ha a játék már nem szórakoztató, akkor nem játszanak tovább. A rulett szorzókkal játszani a legrosszabb döntés. Megpróbálom megtanítani az embereknek, hogy hozzanak magukkal egy előre meghatározott összeget, és koncentráljanak az időzítésre. Figyeljenek a kerékre, és győződjenek meg róla, hogy megfelelően van beállítva. Tartsák magukat távol az olyan osztóktól, akik különböző golyókat használnak "minden asztalon három különböző golyót használnak". Ügyeljenek arra, hogy a különböző számok egyenletesen legyenek elosztva a golyón. Az összes fent említett szabály fontos számomra, mielőtt bármelyik helyen elkezdenék játszani.

  Chico 1MT Kaszinó Vlogger és utazó, zenész
  Chico 1MT Kaszinó Vlogger és utazó, zenész
 • Milyen matematikai elven alapul a számelőrejelzési algoritmusa? És hogyan értékelné a módszer pontosságát?

  Az Ön által említett Roulette Guess alkalmazás egy rulett kalkulátor, amely 37 számmal rendelkező, egy nulla kapszulával rendelkező rulett asztalra és 38 számmal rendelkező asztalra, amely további egy 00 kapszulát tartalmaz.

  Ha a játékos beírja a megjelenő számokat az alkalmazásba, az alkalmazás megjeleníti a golyó utolsó nyertes számtól való távolságát az óramutató járásával megegyező irányban. Ezeket az távolságokat az alkalmazásban található "Megtett távolság" kerekében rögzítik, ahol a színek gyakorisága jelenik meg, így meg lehet állapítani, hogy a krupiér nyertes számai elegendően kicsi-e ahhoz, hogy előre lehessen jósolni a következő nyertes számot. Ha megadja a jósolt távolságot ebben az aktivitásban, az alkalmazás megjeleníti a jósolt számot a körben, valamint a három szomszédot mindkét oldalon, amelyekre fogadhat. Ha a következő krupiér kör ugyanabban az irányban halad, mint az előző nyertes számok, akkor nyer a fogadás.

  Neil A „Roulette Guess” alkalmazás tulajdonosa
  Neil A „Roulette Guess” alkalmazás tulajdonosa
 • Mit gondol a progresszív rendszerekről és stratégiákról általában?

  Az én alkalmazásom nem alapul semmilyen progresszív rendszeren. Azonban ingyenesen elérhető táblázataim vannak a weboldalamon, amelyeket a játékosok letölthetnek. Ezekbe a táblázatokba beírhatja az előző ülések előrehaladási távolságait, és egy hőtérképet kap a jó csoportokról meleg színekkel és a rossz szektorokról hideg színekkel.

  Neil A „Roulette Guess” alkalmazás tulajdonosa
  Neil A „Roulette Guess” alkalmazás tulajdonosa