arrow-up
Roulette77

Free

online

Support UkraineSupport Ukraine

Az Magyarország egyedül több mint 10 000 ember keres online rulett stratégiákat a legfrissebb Google keresési trendek szerint. Ez azt jelenti, hogy az emberek hatékonyan próbálnak profi módszereket találni a játék legyőzéséhez és az előnyük biztosításához. Igen, tényleg hatalmas mennyiségű információ áll rendelkezésre a rulett stratégiákról az interneten. Azonban ennek az az oka, hogy az internetes források alapvetően egymásról átírják az információkat, és hamis és megalapozatlan következtetésekre jutnak, amelyek eltéríthetik a játékost. De van-e egy olyan konkrét stratégia, amely segít nyerni mindent?

A válasz bonyolultabb. A Roulette77-nél tudjuk, mire számíthat, amikor rulett stratégiát választ, és miért lehet az egyik minta sokkal hatékonyabb a másiknál. Csapatunk átfogóan tesztelte néhány legnépszerűbb változatot, hogy biztosítsa az előnyt, amelyet szeretne a játék során, és biztosítja, hogy valóban az összes játékmenetének élén legyen.

Mélyrehatóan elemezzük a népszerű rulett stratégiákat, hogy biztosítsuk a különböző taktikák hatékony és pontos megértését, és irányítsuk a következő nyerő kombináció felé.

Játsszon okosan stratégiáinkkal. A tudást nyereményré alakítsa!

Wazamba
5/5
Játékosokat Fogadё HU
Bónusz 200% akar 15 000 Ft
Fogadási követelmény x35
Rulett játékok 50+
Élő osztó true
Kifizetések
 • neteller
 • visa
 • skrill
 • mastercard
 • paysafecard
 • ecopayz
 • payeer
 • sticpay

Rulett Rendszerek Tesztjei

A legjobb módja annak, hogy megtudja, egy rulett rendszer valóban működik-e, az, ha alaposan teszteli. Örömmel teszteltünk tucatnyi életképes stratégiát, amelyek matematikailag megbízható és hatékony játékstílusként vannak üdvözölve. Bár csak egy stratégiát tanulhatsz meg és ragaszkodhatsz hozzá, ha több mintát is ismerünk, akkor azokat váltogathatod, és kijátszhatod az online kaszinók rendszerét.

Azonban, mielőtt ezt megtennéd, biztosnak kell lenned abban, hogy valóban olyan stratégiával játszol, amelyre hosszú távon is bízhatunk. Itt jövünk mi képbe. Biztosítjuk, hogy minden stratégia statisztikailag releváns eredményeket produkáljon, amelyek segítenek a legjobb játékmenet kialakításában, és elérni a legjobb szinergiákat és hatékonyságot.

Ezért teszteltük mindegyik stratégiát. Néhány minta teszteléséhez használtunk egy demó játékot. Másokhoz véletlenszerű számgenerátort használtunk, amely szimulálta a programozott lépések sorozatát, és pontosan megismételte a rulett matematikai modelljét. Mivel egyetlen játék nem elegendő az eredmények pontosságához, több ezer rulett kereket forgattunk, hogy megbízható információkat szolgáltassunk minden egyes stratégiáról vagy rendszerről.

Megéri magyarázni a különbséget a rulett rendszer és stratégia között. Egy játékrendszer egy adott játékmenet viselkedésmintája, amely bizonyos feltételek mellett működik. Ugyanakkor egy stratégia egy összetettebb és hosszú távú megoldás, amely lehetővé teszi a beállítások módosítását hosszú távú játékmenetekben. Egy stratégia magában foglalhat rendszereket is. Nézzük most meg néhány elérhető stratégiát és rendszert.

 • Martingale Stratégia
  Roulette77 Strategy 1

  Martingale

  A Martingale a legegyszerűbb stratégia, amit valaha is tapasztaltál. Ebben az stratégiában alapvetően azzal a céllal szeretnél duplázni egy veszteség után, hogy visszanyerd azt. Amint ez sikerül, visszatérsz az alapvető fogadási egységhez és folytatod a fogadást az alap egységgel, amíg veszteséget nem szenvedsz - ekkor duplázol.

  Teszt és elemzés
 • Paroli Stratégia
  Roulette77 Strategy 2

  Fordított Martingale

  A Fordított Martingale az alap Martingale ellentéte. Itt minden nyertes fogadás után duplázol. Addig duplázol, amíg veszteséget nem szenvedsz. Amikor veszteséget szenvedsz, visszatérsz az alap egységhez és tovább fogadsz az alap egységgel, amíg újra nyerésre nem kerül sor - ekkor ismét duplázol. Ennyire egyszerű.

  Teszt és elemzés
 • Grand Martingale Stratégia
  Roulette77 Strategy 3

  Grand Martingale

  Ebben a módszerben ugyanazzal az összeggel fogadsz mindaddig, amíg veszteséget nem szenvedsz. Amikor veszteséget szenvedsz, akkor megduplázod a téted és egy egységet hozzáadsz. Így próbálod visszaszerezni a veszteségét, de egy kis profitot is szerezni közben. Ez egy másik változata a Martingale rendszernek.

  Teszt és elemzés
 • d'Alembert Stratégia
  Roulette77 Strategy 4

  D'alembert

  A D'alembert egy másik lebegő rulett taktika, amelyet a profi játékosok használnak. Itt egységet adsz hozzá egy veszteség után, és egységgel csökkented a tétedet, miután nyertél egy fogadást. Ezt addig folytatod, amíg játszani szeretnél.

  Teszt és elemzés
 • Labouchere Stratégia
  Roulette77 Strategy 5

  Labouchere

  A Labouchere azt javasolja, hogy vegyünk egy összeget, amit szeretnénk elveszíteni, majd bontsuk le kisebb tétekre. Ha nyerünk egy tétet a sorozatból, akkor kihúzzuk azt a tétet. Ha veszítünk, akkor hozzáadjuk a tétet a sorozat jobb oldalához, és tovább játszunk.

  Teszt és elemzés
 • Fibonacci Stratégia
  Roulette77 Strategy 6

  Fibonacci

  A Fibonacci rendszer egy univerzális számok sorozatához kötődik. Csak fel vagy le kell lépni a számokon, és az eredménytől függően állítsuk be a téteket. A következő szám a sorozatban az előző két szám összege.

  Teszt és elemzés
 • Romanowsky Stratégia
  Roulette77 Strategy 7

  Romanowsky

  Romanowsky eltöri a szokásos szerencsejáték mintákat, és arra fogja kérni, hogy fogadj két tucat és két sarokra. Ez körülbelül 86,5% -os esélyt ad a sikerre és 13,5% -os esélyt a veszteségre. Ez viszonylag megbízható rendszernek számít, amely segíthet a helyzetnek megfelelően alkalmazkodni és jobb stratégiákra törekedni.

  Teszt és elemzés
 • 666 rendszer Stratégia
  Roulette77 Strategy 8

  666 rendszer

  A 666 rendszert agresszív stratégiának tartják, de viszonylag biztonságosnak is, valamint jó statisztikai valószínűséget ad a győzelem eléréséhez. Ebben a stratégiában minden számra fogadsz, kivéve a négyet. Egyenes fogadás esetén a 35:1-es kifizetés elegendő ahhoz, hogy a veszteség helyreálljon ezzel a rendszerrel, és valóban működik.

  Teszt és elemzés
 • 36 rendszer Stratégia
  Roulette77 Strategy 9

  36 stratégia

  Ez a stratégia arra épül, hogy a 36-os számnak jó esélye van nyerni. Ezért bármilyen fogadási típusra fogadhatsz, amely magában foglalja a magas/alacsony, páros/páratlan vagy piros/fekete fogadást, hogy biztosítsd, hogy a 36 mellett más fogadásokat is lefedj.

  Teszt és elemzés
 • Oscar Grind Stratégia
  Roulette77 Strategy 10

  Oscar Grind

  Ebben a stratégiában egy egységgel kezdesz fogadni. Minden nyertes fogadás után egy egységgel növeled a fogadást. Ha vesztesz, visszatérsz az alap egységhez, de hozzáadsz egy egységet hozzá, így most két egységgel játszol alap egységként.

  Teszt és elemzés
 • Fisher Stratégia
  Roulette77 Strategy 1

  Fisher stratégia

  A fisher stratégia egyszerűen arra kéri, hogy helyezz el négy fogadást, és nézd meg, hogy mennyi nyerés és vesztés van. Ha az összes négyet elveszted, akkor a az első három fogadás összegét használod fel egy másik fogadásra - csak páros/páratlan számokra fogadsz.

  Teszt és elemzés
 • Contra Bet Stratégia
  Roulette77 Strategy 2

  Contra Bet

  A Contra Bet, más néven Contra D'Alembert stratégia, arra kéri, hogy csak egyenlő esélyű fogadásokra fogadj, vagyis olyan fogadásokra, amelyek 1:1-et fizetnek. Minden nyertes fogadás után egy egységgel növeled a következő fogadás összegét. Minden vesztes fogadás után eltávolítasz egy egységet, de sosem csökkentheted az alap fogadási egységet.

  Teszt és elemzés
 • rendszer 4567 Stratégia
  Roulette77 Strategy 3

  4567 stratégia

  Az 4567-t egyike a leginkább hatékony stratégiáknak. A játékosoknak 63% esélyük van a győzelemre, és amit tenniük kell, hogy téteket tegyenek és a 4567 sorozatokat használják a tét megduplázásához egy vesztés után.

  Teszt és elemzés
 • rendszer $150 Stratégia
  Roulette77 Strategy 4

  €150 Rendszer

  Ez azoknak szól, akiknek laza pénzük van. Tegyél fel 50 euro oszlopokra. Ezután tegyél fogadást a második oszlopra. Végül, tegyél fel 5 euro bármelyik a maradék 12 számból. Ennyi az egész.

  Teszt és elemzés
 • rendszer 24+8 Stratégia
  Roulette77 Strategy 5

  24 + 8 Rendszer

  Ebben a stratégiában azt mondják, hogy 90% esélyed van nyerni. Tegyél fogadást az első és harmadik tucat számokra. Ezután tegyél 10 darab egy egységre szóló fogadást a második tucatban maradt tíz számra. Ennyi az egész. Forgass és reménykedj a jó kimenetelben.

  Teszt és elemzés
 • rendszer 64% Stratégia
  Roulette77 Strategy 6

  64% stratégia

  A rendszer egyszerűen azt jelenti, hogy 64% esélye van nyerni, és általában jó stratégiának tartják. Itt az Európai ruletten (egy nullás) fogadsz és választasz az elérhető három tucat fogadás közül. Ez 64% -os esélyt ad neked a sikerre.

  Teszt és elemzés
 • rendszer Holland Stratégia
  Roulette77 Strategy 7

  Holland rendszer

  Ez egy negatív progresszív stratégia, tehát ez azt jelenti, hogy, akárcsak a Martingale stratégiánál, az esetleges veszteséged után növekedni fognak a téteid. Ha nyersz, akkor a tétek visszatérnek a kezdeti alapegységhez.

  Teszt és elemzés
 • Tier et Tout Stratégia
  Roulette77 Strategy 8

  Tier et Tout rendszer

  A Tier et Tout izgalmas pénzkezelési rendszer, nem pedig egy konkrét játékterv - használhatsz más stratégiát is a felhasználásához. Alapvetően egy fogadási összeget veszel és először 1/3-át fogadod meg. Ha vesztesz, akkor fogadsz a maradék 2/3-át. Ha nyersz, akkor növeled a fogadási összeget.

  Teszt és elemzés
 • Masse Egale Stratégia
  Roulette77 Strategy 9

  Masse Egale Rendszer

  Ez a stratégia talán az egyik legegyszerűbb, amit valaha alkalmazni fogsz. Az ötlet az, hogy soha ne változtasd meg a fogadásaidat semmilyen módon - ez azt jelenti, hogy a fogadási alapegységed végtelenül ismétlődni fog, amíg úgy nem döntesz, hogy kiszállsz a játékból, vagy átmész egy másik asztalhoz.

  Teszt és elemzés
 • Shotwell Stratégia
  Roulette77 Strategy 10

  Shotwell Rendszer

  Ez egy nagyon új stratégia, amely az 1970-es évek óta létezik. Ebben a stratégiában a játékosoknak két fogadási sorozatuk van a rendelkezésükre - hat vonal és négy egyenes szám. Tehát összesen 10 számot fogsz lefedni. Ez egy kockázatosabb stratégia, de matematikailag indokolt.

  Teszt és elemzés
Stratégia típusok

Figyelem, játékosok!

Bár egy stratégia nagyon hatékonynak tűnhet, fontos szem előtt tartani, hogy nincs olyan terv vagy taktika, ami 100%-os esélyt ad a nyerésre. Az előny mindig a kaszinóé, hosszú távon pedig mindig ők lesznek a nyertesek - vagy legalábbis így tartják. Ugyanakkor az egymást követő kilenc vereség megszerzése rulettkeréken valóban nagyon nehéz és hosszú esélyekkel jár. Ezek a stratégiák azonban még mindig kiváló iránymutatások arra vonatkozóan, hogyan kell megközelíteni a rulett hobbit, és mire számíthat. Emlékezz arra, hogy a stratégia alkalmazásával statisztikailag sokkal valószínűbb, hogy rövid vagy középtávon nyerhetsz. De ehhez érdemes megérteni, hogy milyen célt tűztél ki magad elé, érdemes megérteni a kezdeti pénzügyi helyzetedet, például. És ettől függően válaszd ki a leginkább kiegyensúlyozott módszert, amely bizonyos valószínűséggel közelebb vihet a célodhoz.

Dr. Edward O. Thorp

Dr. Edward O. Thorp, Amerikai matematikaprofesszor, feltaláló, szerencsejátékos, a "The Mathematics of Gambling", a "Beat the Dealer" stb. könyvek szerzője, aki valójában egy rulettre jósló gépet épített, egyszer megemlítette, hogy:

Egyik nagyobb szerencsejátékot sem tudtad legyőzni, mert ha meg tudtad volna győzni őket, akkor megváltoztatták volna a szabályokat, vagy megszűntek volna

Ossza meg stratégiáját, és jelentkezzen felülvizsgálatunkra

Meséljen nekünk egyedi módszeréről, amelyre még nem tértünk ki. Teszteljük stratégiáját, és áttekintjük azt

Stratégiák fogadási típusok szerint

Tudjuk, hogy a játékosoknak lehetnek konkrét preferenciáik, és ezért mindig segítségedre szeretnénk lenni. Ezért összeállítottunk egy módszerek listáját, amelyek bizonyos fogadási típusokkal kapcsolatosan működnek. Így gyorsan navigálhatsz azokhoz az opciókhoz, amelyek leginkább megfelelnek a játékstílusodnak

Hogyan válasszunk stratégiát - szempontok

Természetesen a rulettstratégia kiválasztása gyakran személyes preferenciákon alapul. Azonban lehetnek gyakorlati és objektív tényezők is, amelyeket figyelembe kell venni mielőtt kiválasztod a stratégiádat. Ezért szeretnénk bemutatni néhány dolgot, amit érdemes figyelembe venni, amikor kiválasztod a preferált szerencsejáték stratégiádat.

 • Várható érték és volatilitás

  Fontos, hogy tisztában legyünk azzal, hogy a kaszinóban a várható érték mindig negatív, ami azt jelenti, hogy hosszú távon, minél tovább játszol, annál valószínűbb, hogy veszítesz. Ezért fontos ezeket a tényezőket figyelembe venni, amikor stratégiát választasz a játékhoz. Vannak olyan stratégiák, amelyek egyszerűbbek, mint mások, és figyelembe kell venned a veszteségi esélyeidet. Néhány stratégia 63% vagy még nagyobb esélyt ad a nyerésre, de a Martingale stratégiánál ragaszkodni szoktak sokan, különösen az új játékosok.

 • Asztal- és fogadási határok

  Ne feledje, hogy a Martingale stratégia alapja az, hogy a veszteség után megduplázza a téteit? Nos, ha ezt a stratégiát a legjobb és legoptimálisabb változatában szeretné használni, akkor olyan asztaloknál kell játszania, ahol magasabb a fogadási határ. Ez azért van, mert fennáll annak a lehetősége, hogy bajba kerül, ha túl korán eléri a fogadási határt. Éppen ezért, ha progresszív stratégiát alkalmaz, mindig olyan fogadóasztalt válasszon, ahol a határok lehetővé teszik, hogy a legtöbbet hozza ki az élményéből.

 • Mennyi pénze van

  Ahhoz, hogy kiválassza a fogadási technikát, szüksége van arra is, hogy mennyi pénze van. Van-e elegendő tőkéje a bankrolljában, és képes-e egy kicsit nagyobb kockázatvállalásra, vagy szüksége van-e egy olyan fejlett stratégiára, amely nagyobb nyereséges eredményeket kínál, ha csak a helyes téteket teszi? A bankroll fontos tényező - különösen a progresszív stratégiák esetében. Biztosítani kell, hogy elegendő indulótőkéje van ahhoz, hogy a stratégia működjön.

 • Mennyi időd van

  Az idő nagyon fontos lehet a stratégiai tervezés során a rulett játékban. Néhány stratégiának sík tétek sorozatára kell támaszkodnia, és abból kell nyernie. Azonban ez természetesen több időt vesz igénybe. Amikor kiválasztasz egy stratégiát, figyelembe kell venned, mennyi időt szeretnél játszani vagy rendelkezésedre áll. Emellett érdemes figyelembe venni, hogy ha élő rulettet szeretnél játszani stratégiákkal, meg kell értened, hogy itt a fogadási idő nem sok, általában legfeljebb 20 másodperc, így nem lesz időd bonyolult fogadási kombinációkat készíteni.

 • Milyen típusú játékot játszol

  Néhány technika jobban működik bizonyos változatokkal. Tehát, hogy így mondjam, a legjobb esélyed a sikerre, ha olyan megoldásra támaszkodsz, mint az európai rulett. Az amerikai rulett két nullával rendelkezik, és sok játékos szerint ez komoly akadályt jelenthet a győzelem vagy egy stratégia sikeres alkalmazása során. Ezért mindig készülj fel és legyél tudatában annak, hogy mit várj az egyik verzió kiválasztásával a másik helyett.

! Fontos tények és tanácsok

Hosszú távon az esélyek ellened vannak

A kaszinó ház előnye miatt nincs módja annak, hogy lerázd a kaszinóval szembeni hosszú távú előnyt, és ez az élet ténye. Az előny, bármilyen kicsi is, ellened dolgozik, ezért fontos konzervatív maradni és nem kockáztatni. Végül is, az elvárt érték mindig negatív a kaszinóban, ahogy azt fent említettük, ami azt jelenti, hogy minél tovább vagy a játékban, annál nagyobb a vesztés esélye.

Ne fizess "különleges" stratégiákért

Sose fizess azért a stratégiáért, amely azt ígéri, hogy a rulett világát nyeri meg neked. Minden információ, amit tudnod kell a rulettről, már elérhető, és biztosan lehetővé teszi, hogy nyerj vagy veszíts szabványos összegeket. Ne bízz senkiben, aki azt mondja neked, hogy van titkos formula a sikerhez - nincs ilyen.

A Google 1. oldalán található rulett stratégiák nem mindig működnek

Bár hajlamos lehetsz arra, hogy csak a Google első találataira kattints, javasoljuk, hogy maradj a legjobban kutatott és igazolt forrásokkal. Ha úgy gondolod, hogy valami hiányzik a Google 1. oldalán található eredményekből, akkor tényleg hiányzik, és jobban magyarázott forrást kell keresned!

A stratégia teszteléséhez legalább 1000 pörgetésre van szükség

Ez teljesen igaz. Az egyetlen módja annak, hogy teszteljük, hogy egy stratégia működik-e, az, ha több pörgetést végzünk, ez lehet 1000 vagy annál is több. Az egész a stratégiától függ. Miért? Mert kisebb mintákban hibahatár van. Az összes véletlenszerű számokat használó kaszinójátékot több mint 100 000-szer tesztelik annak megerősítésére, hogy a visszatérési arány egy adott százalék. Ezért ugyanez vonatkozik a stratégiák tesztelésére is.

Stratégia kapcsolatos forró témák

Biztosan többet szeretnél megtudni arról, hogy a rulett stratégiák hogyan működnek, és ez nagyon érthető. Ezért összeállítottunk egy listát további forrásokról és anyagokról a rulettről. Fontos megjegyezni, hogy a Roulette77 átfogó stratégiai forrásokkal rendelkező útmutatót működtet, amelyek mindig fejleszthetik játékodat és segíthetnek új információkat találni a rulettről. Frissítjük adatbázisunkat a játékkal kapcsolatos legújabb eredményekkel, amelyek valódi előnyt jelenthetnek számodra a következő rulett ülésed sikerében, akár élőben, akár online játszol.

Könyvek a stratégiákról

 • Beating The Wheel: The System That Has Won over Six Million Dollars from Las Vegas to Monte Carlo Russell T. Barnhart
  Beating The Wheel: The System That Has Won over Six Million Dollars from Las Vegas to Monte Carlo Russell T. Barnhart
  Olvas
 • The mathematics of gambling Edward O.Thorp
  The mathematics of gambling Edward O.Thorp
  Olvas
 • Gamble to Win: Roulette R. D. Ellison
  Gamble to Win: Roulette R. D. Ellison
  Olvas
 • Money management for gamblers John Patrick
  Money management for gamblers John Patrick
  Olvas

Következtetés

A rulett játéka lehet szórakoztató és jövedelmező egyaránt. Ha 100 euro van játékra szánva, ne aggódjon, mert ez bőven elegendő. Ahhoz, hogy a legtöbbet hozza ki a költségvetéséből, csak annyit kell tennie, hogy tudja, létezik a megfelelő stratégia az Ön számára. Habár nincsenek csodaszer formulák, és a hosszú távú esélyek valószínűleg Ön ellen állnak, a stratégiák mégis sokkal szórakoztatóbbá és könnyebbé teszik a rulett játékát.

Ne felejtse el, hogy tartson mértéket, és mindig fontolja meg a pénzfelvételt, ha úgy érzi, hogy egészséges bankszámlát hozott össze. Végül is a kaszinó nem jótékonysági szervezet, és ezért nincs 100%-os módja annak, hogy mindig nyerjen. A stratégiák segítenek eljutni a sikerhez, de azért még mindig meg kell mutatnia egy kis óvatosságot. A Roulette77 a leghatékonyabb stratégiákat hozza el Önnek, amelyek bizonyítottan működnek és hatékony módjai ennek az időtlen klasszikusnak a játékának! Teszteltük és következtetést vontunk le minden stratégiával kapcsolatban, és nem bánjuk, ha Ön nem ért velünk egyet. Mindenesetre sok szerencsét kívánunk, és tartsa a nyugalmat a rulett játékánál.

FAQs

Hogyan lehet mindig nyerni a rulettben?

Nincs olyan varázsszer, amelyet használva valóban mindig nyerhetnél a rulettben - a kaszinónak előnye van, de (és ez nagy "de"), közép- és rövid távon játszva lehet nyerni. Nem fogsz mindig nyerni, de elég gyakran nyerhetsz egy kis tiszteletreméltó nyereséget, és néha még többet is. Fontos okos stratégiákat használni és türelmesnek lenni, mert ez általában az idővel való nyeréshez szükséges - türelem. Tartsd magad az általunk ajánlott stratégiákhoz, és látni fogod, hogy a siker nem olyan nehéz.

Működik a Martingale rendszer?

A Martingale stratégia elméletileg szépen működik. Minden rulettjáték azonban rendelkezik egy maximális fogadási limittel. Ez azt jelenti, hogy ha szerencsétlen vagy és egymás után kilencszer veszítesz, nem fogsz tudni újra megduplázni a tétet és visszaszerezni a veszteségeidet. Ez a fő probléma ezzel a stratégiával - mi van akkor, ha túl sokszor veszítesz, és a statisztikák szerint ez lehetséges? Ne feledkezz meg a kimerült pénzalapról sem, azaz előfordulhat olyan pillanat a játékban, amikor nincs elég pénzed a következő tét felajánlásához a veszteségek kárpótlására. Azonban még mindig kiváló stratégia, hogy lássuk, képes vagy-e fejleszteni a játékodat alapján.

Mi az előnyház, és hogyan számoljuk ki azt?

Az előnyház értéke a kaszinóban azonos a játékban található 0-k számával. Az európai rulettasztalnál a sikeres tétel valószínűsége 1:37. Ezután használhatjuk a 1x1/37 = 0,0270270 x 100 képletet, ami 2,70270-t eredményez, és az előnyház értékét 2,70%-ra állítja be. Az előnyház gyakorlatilag a kaszinó matematikai előnye minden fogadásodra nézve. Láthatod, ha nincs 0, akkor semmi előnyház nem lenne, mert akkor csak páros/páratlan fogadásokat lehetne tenni, és az esélye 50% lenne. Azonban a 0 megváltoztatja ezt a dinamikát.

Vannak illegális stratégiák?

Nem, az összes olyan stratégia, amely a véletlenre és a matematikai valószínűségre támaszkodik, valójában teljesen legális. Egy kaszinó még mindig kérheti tőled, hogy távozz, ha stratégiát használsz, és csak ragaszkodsz hozzá, de semmi illegális nincs abban, hogy megérted a matematikai valószínűségeket, és magadnak a lehető legjobb esélyt akarod biztosítani a sikerhez. Az egyetlen eset, amikor egy stratégiát illegálisnak lehet tekinteni, az akkor van, ha valójában zavarod a játékot azáltal, hogy mozgatod a zsetonokat vagy megpróbálod becsapni az osztókat.

Mi a kevésbé kockázatos stratégiák?

Általánosságban elmondható, hogy a Fordított Martingale és a D'Alembert stratégiák hajlamosak kevésbé kockázatosak lenni. Könnyű őket megérteni és elsajátítani, ami biztosan nagyra értékelik a játékosok. Egyszerű és egyértelmű utat akarnak a győzelemhez, és ezek a stratégiák valóban megfelelnek ennek a célkitűzésnek.