arrow-up
Roulette77

Free

online

Support UkraineSupport Ukraine

Ingyenes Amerikai Rulett (online változat)

Játsszon amerikai rulettet élő osztóval!
Játsszon amerikai rulettet élő osztóval!
Energy casino
4.8/5
Hungary Játékosokat Fogadё HU
Válasszon asztalt
200% akar 20 000Ft Üdvözlő ajánlat
Táblázat Határok €0.2 - 10000
 • Roulette77
 • BGaming
 • Gaming1
 • Espresso
 • Worldmatch
European Roulette
Probléma jelentése

Ajánlott Amerikai Rulett Kaszinók

Tartalomjegyzék

  A Roulette77 egy olyan weboldal, amely részletes információkat nyújt az amerikai rulettről és annak változatairól, valamint arról, hogy miben különbözik a más népszerű változatoktól. A weboldal rendelkezik egy olyan demo verzióval, amelyet ingyenesen és regisztráció nélkül játszhatsz, hogy gyakorolhass és megismerhesd a játékot, annak felépítését és az esetleges kulcsfontosságú különbségeket más változatokhoz képest, illetve kipróbálhatsz néhány címet több kaszinó szállítójától. A weboldal tartalmaz egy Roulette77 által készített demo verziót is.

  Az összes játék, amelyet itt találsz vagy az általunk ajánlott kaszinókban játszhatsz, elérhető mobil- és asztali készüléken is. Ha szeretnél kihagyni az itt található demó verziókat, és egyenesen a valódi pénzes játékra térnél át, kérjük, tekintsd meg az online kaszinó webhelyek listáját, amelyek kiváló amerikai rulett változatokat kínálnak. A játékokhoz nem szükséges letöltés, és mobil eszközökről is játszhatsz!

  Kerék és asztal

  Az amerikai rulett keréktáblája tulajdonképpen nem különbözik sokban az európai változattól. Alapvetően 38 színes kódolt szektor van a keréktáblán, míg az asztal elrendezése követi az európai változat mintáját. A nagy különbség itt az amerikai rulett kerékszámai.

  Láthatóan két nulla van itt, a 0 és a 00, amelyek miatt az amerikai rulett kerékszámai kissé eltérnek az európai és a francia változatokétól. Ez azt jelenti, hogy itt a teljes számok nem 37, hanem 38, a második nulla miatt. A nulla hozzáadása érdekes változásokkal jár a játékmenethez.

  Bár a játék ugyanolyan módon zajlik, új ötnuméros fogadás és feladási szabály is megjelenhet.

  Roulette Wheel & Table

  Hogyan játszani az amerikai rulettet a Roulette77 oldalon

  • Válassza ki a játékot és a szolgáltatót, amelyet szeretne. Észre fogja venni, hogy több fül közül lehet választani a játék fölött. Ezek között váltogatva az eltérő játékok között választhat, beleértve a Roulette77 saját változatát is.
  • Válasszon a "Játszom valós pénzzel" és "Játszom ingyen" között. A játékosok továbbá választhatnak a játékmódok közül. Tesztelheti a játékokat ingyen, vagy ha úgy szeretné, átirányítjuk az Önnek legmegfelelőbb weboldalra, ahol valódi pénzes rulettet kínálnak.
  • Tegye meg a fogadásait a saját ízlése szerint. Ha bizonyos fogadási típusokkal, kifizetésekkel vagy a valószínűségekkel kapcsolatban nem biztos, javasoljuk, hogy ellenőrizze az asztalt, amely részletes információkkal szolgál ezekről.
  • Várjon, amíg a kereskedő elindítja a labdát és kihirdeti a nyerő számokat.
  • A játék automatikusan feldolgozza a téteket az eredmény alapján.

  Tét, Odds és Kifizetések

  Az amerikai rulett kifizetéseinek megértéséhez a legjobb módszer az amerikai rulett kifizetési táblázatának használata. Így mindig tudni fogod, hogy mit nézel és milyen visszatérésre számíthatsz a különböző tétekre. Azok a játékosok, akik szeretnének javítani a játékukon, egyszerűen ellenőrizhetik a táblázatot.

  Ami az amerikai rulett tényleges esélyeit illeti, el kell ismerni, hogy kicsit nagyobb amerikai rulett ház előnyre kell számítanod. Ennek az verzióban 5,36%-os ház előnye van, szemben az európai változat 2,70%-os ház előnyével. Azonban a megadás szabályának köszönhetően, ami az 0 és 00-ra alkalmazható néhány változatban, tovább csökkentheted ezt a ház előnyét.

  A rendelkezésre álló fogadási típusok közé tartoznak a Külső és a Belső fogadások. A többi viszonylag általános, Utca, Sarok, Vonal és egy speciális Öt Szám Fogadás áll rendelkezésre a játékhoz. A Külső fogadások közé tartoznak a Páros-Páratlan, Piros/Fekete, Magas/Alacsony, Tucat és Oszlop, stb.

  TétKifizetésEsély
  Egy számra 35:1 2,60%
  Osztott tét 17:1 5,30%
  Utca 11:1 7,90%
  Sarok 8:1 10,50%
  Vonal 5:1 15,80%
  Oszlop 2:1 31,60%
  Tucat 2:1 31,60%
  Páros-Páratlan 1:1 47,40%
  Piros/Fekete 1:1 47,40%
  Magas/Alacsony 1:1 47,40%
  Bets, odds, and payouts

  Ház előnye

  Az amerikai rulett ház előnye gyakorlatilag olyan, amint azt korábban említettük - 5,36%. Ennek oka főként az, hogy két nulla található a játékmezőn. De ezt a ház előnyt enyhíteni lehet azzal, hogy olyan verziót keresünk, amely lehetővé teszi a "Surrender" szabály alkalmazását. Ebben a szabályban az érintett játékos fele visszakapja téte 0 találat esetén, ha nem tett téteket a nullára.

  További Amerikai rulett játékok

  Playtech Szoftver
  Playtech
  5.0
  $ 0.1 - 10000
  Premium European Roulette
  Játssz a kaszinóban
  Gaming1 Szoftver
  Gaming1
  5.0
  $ 0.1 - 80
  American Roulette
  Játssz a kaszinóban
  Betixon Szoftver
  Betixon
  5.0
  $ 0.25 - 50
  Multiplayer American Roulette
  Játssz a kaszinóban
  Nyx Interactive Szoftver
  Nyx Interactive
  5.0
  $ 0.01 - 2500
  Double Zero Roulette
  Játssz a kaszinóban

  Stratégia

  Amikor az American Roulette játék menetéről keres információt, valószínűleg népszerű amerikai rulett stratégiákat keres. Ha stratégiát szeretne alkalmazni, mindössze annyit kell tennie, hogy ragaszkodik a már bevált megoldásokhoz, amelyek valós esélyt kínálnak a játék javítására. Ez azt jelenti, hogy választhat Fibonacci-t, Martingale-t, Labouchere-t, D’Alembert-t vagy más bevált stratégiát, amely szépen működik.

  Fontos azonban figyelembe venni, hogy a stratégiák nem csodaszer a sikerhez. Más szóval, nem várható, hogy egy éjszaka alatt sikeresebb lesz a stratégiák alkalmazásával. Minden stratégia bizonyos kockázatokkal jár, de nagyszerű szórakozás lehet.

  Hasznos tippek az amerikai rulett játékához

  Az amerikai rulett játékának mesterei számos bevált gyakorlatot használnak, amelyek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy többet nyerjenek, feltéve, hogy megértik a játék dinamikáját és hogy működnek bizonyos stratégiák.

  • Válassz stratégiát. A legtöbb sikeres amerikai rulett játékos progresszív rendszerek alapján játszik, mint például a Martingale, Paroli, Fibonacci, Labouchere vagy D'Alembert. Gyakran a játékosok módosítják ezeket a stratégiákat, hogy új megközelítést találjanak.
  • Tartsd be a költségvetést. A legtöbb szabadidős játékosnak nincs tervük, amikor elkezdik játszani a rulettet. Azonban ha megállapítasz egy költségvetést, és ragaszkodsz hozzá, akkor csökkentheted a potenciális veszteségeket, miközben a rövid és középtávú nyereségeket maximalizálod.
  • Próbáld ki a ingyenes rulettet. A játék lehetőséget ad arra, hogy mindent kipróbálj a rulettről anélkül, hogy pénzt kockáztatnál. Láthatod, hogy az egyik progresszív stratégia jobb-e, mint a többi, és hogy a játék megfelel-e az elvárásaidnak.
  • Játssz biztonságosan. Bár az inside fogadások magasabb kifizetést ígérnek, fontos, hogy a fogadásod sikerüljön. Ezért az alacsony költségvetéssel játszó játékosok számára a biztonságos fogadásokra való összpontosítás kulcsfontosságú.
  • Vállalj nagyobb kockázatot, ha többet nyersz. Ha kezdesz egy kicsit többet nyerni, megengedheted magadnak, hogy több pénzt költs az inside fogadásokra. A kizárólag az amerikai ruletthez tartozó öt szám fogadását is megteheted.
  • Keresd a rulett bónuszokat. Néhány kaszinó nagyszerű üdvözlő bónuszokat vagy hűségprogramokat kínál. A részvétel ilyen promóciókban javíthatja a játékélményedet is.
  • Tudni kell, mikor kell abbahagyni. Sosem árt, ha beállítasz magadnak egy kis időkorlátot. A kulcs az amerikai rulettben való nyeréshez az, hogy biztosítsd, hogy legyen több sikeres játékod, és ha a szerencse nem jár melletted, akkor abbahagyod.

  Live Amerikai Rulett

  A Live Amerikai Rulett egy változata a hasonló játékoknak, és élő osztó társaságában játszhatsz. Az overlay felhasználói felület segítségével gyorsan helyezheted el fogadásaidat, és élő chaten kommunikálhatsz az osztóval. Érdemes megjegyezni, hogy az élő rulett lassan kiszorítja a szokásos RNG rulettet, mivel lehetővé teszi a játékosok számára, hogy az otthon kényelmében átéljék egy valódi téglából és habarcsból épült kaszinó hangulatát; ezért, ha valami újra vágysz, és bele akarsz merülni az élménybe, csatlakozz!

  Játsszon a legjobb kaszinókban!

  Összegzés

  Az amerikai rulett nagyszerű szórakozás. Az amerikai és az európai rulett közti különbség nyilvánvaló, mindkét játék fantasztikus élményt nyújt. Ha ragaszkodni kell, mi az amerikai verziót kedveljük, mert lehetőséget ad néhány olyan fogadásra, amelyeket más verziókban nem találunk meg. A jó hír az, hogy sok kaszinóban megtalálható az amerikai rulett minden változata, így első kézből élvezheted azt! Nézd meg!

  FAQs

  Miért játszanak az emberek amerikai rulettet, ha az európai rulettnek jobb a ház előnye?

  Az amerikai rulett ugyanolyan népszerű, mint az európai rulett, és az ok nem a ház előnye. A második nulla, amit az amerikai rulettben találsz, lehetővé teszi, hogy olyan egyedi öt számra fogadj, amelyet sok játékos élvez. Néhány játékos még azt is mondja, hogy élvezi az amerikai rulett játékát, mert nehezebb.

  Lehet-e rulettet játszani a webhelyetekről mobil eszközön?

  Igen, az összes játék, amelyet a webhelyünkön találsz, alkalmazkodva lett a mobil játékhoz. Örömmel tapasztalhatod majd, hogy kedvenc játékod verziója működni fog bármely Androidos, iOS-es vagy Windows-os eszközön, így sima élményben lesz részed. Bármikor és bárhol játszhatsz, amennyiben stabil internetkapcsolatod van.

  Melyiknek nagyobb a RTP-je az amerikai vagy az európai rulettnek?

  Elméletben az európai rulett mindig jobb megtérülést nyújt a játékosnak. Az RTP az európai rulettben 97,30%. Másrészről az amerikai rulett 94,74% RTP-vel rendelkezik, amelyet néhány játékos túlságosan meredeknek találhat. Szabadon választhatsz a két verzió közül, ennek a feltételnek megfelelően.

  Hogyan játszhatok rulettet valódi pénzért?

  Számos lehetőséget biztosítunk a játék demó verziójának kipróbálására, de a valódi pénzű verziókhoz látogasson el ajánlott kaszinóink listájához. Az összes top kaszinó honlapján megtalálhatja az igazságos és érdemes változatokat is.

  Ha a kedvenc játékom nem működik, mit tehetek?

  Ha a kedvenc rulett játékod jelenleg nem töltődik be, ne aggódj. Csak lépj kapcsolatba a csapattal a honlapon, és azonnal megoldjuk a problémát. Nemsokára játszhatsz ismét!