arrow-up
Roulette77

Free

online

Support UkraineSupport Ukraine

Speed Roulette az Evolution

Utolsó frissítés: 07.07.2023 által Andrew Shepard
Kiadási év 2017
Variáció egyetlen nulla
RTP 97.3%
Szorzók
Szoftver Evolution Gaming
Fogadási korlátok Kaszinótól függ

A legjobb kaszinó Speed Roulette

Boomerang
4.7/5
Fogadási korlátok €0.5-2 000

A Speed Roulette egy jól ismert online kaszinójáték, melyet az Evolution Gaming fejlesztett ki és 2017-ben jelent meg. Ez a híres játék valójában a klasszikus európai rulett gyors változata. A tervezése arra összpontosít, hogy szórakoztatóbb és élvezetesebb élményt nyújtson minden kaszinójátékos számára.

A Speed Roulette dizájnja és felhasználói felülete modern és letisztult, egyszerű elrendezéssel, amely könnyű navigációt biztosít minden játékosnak. A játék egy stílusos háttérben játszódik, ahol a központi szerepet a élő osztó és a rulett tölti be a képernyőn. A rulett kerék figyelemre méltó grafikával és animációval van megtervezve, amely lenyűgöző és vizuális élményt nyújt.

Természetesen, talán a legkiemelkedőbb tulajdonsága a Speed Roulette-nek a gyors tempójú játékmenet. A játék nagyon gyorsan halad, mindössze 25 másodperc választja el az egyik pörgetést a másiktól. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a játékosok rövidebb idő alatt több pörgetést élvezzenek.

A Speed Roulette kiváló választás számos kaszinójátékos számára, ezért ma minden aspektusát felfedezzük ennek a népszerű rulett változatnak. A funkcióitól és korlátaitól kezdve a pozitív és negatív oldalakig, semmi sem marad ki. Merüljünk el együtt a Speed Roulette-ban és a jellemzőiben.

Jellemzők

Ahogy fentebb említettük, a Speed Roulette egy olyan játék, amely egyedi változatát kínálja a hagyományos európai rulettnek.

 • Mint a neve is sugallja, a fő és legfontosabb jellemzője ennek a változatnak az, hogy gyorsabb, mint a hagyományos játék. 25 másodperces időközönkénti pörgetéssel a játékosok akár 50 további pörgetést is élvezhetnek óránként. Ez a funkció a Speed Roulette-t egy nagyszerű választássá teszi azok számára, akiknek kevés az idejük, vagy egyszerűen csak több játékmenetet szeretnének élvezni egyszerre. De nem csak a gyors játékmenet teszi különlegessé ezt a játékot. A magas sebességű funkció kissé módosítja magát a játékmenetet is.
 • Pontosabban, ebben a játékverzióban a játékosoknak lehetőségük van a következő körre történő fogadásuk elhelyezésére a jelenlegi kerék pörgetése közben. Ez a funkció jelentős változást jelent más változatokhoz képest, mert a játékosoknak nem kell várniuk, amíg a korábbi pörgetés befejeződik, mielőtt fogadást helyeznének a következő körre.
 • Azonban nagyon fontos megjegyezni, hogy annak ellenére, hogy a gyors játékmenet jellemző, a Speed Roulette megtartja az összes szabályt, kifizetést, esélyeket és RTP-t, amit a hagyományos európai rulettben találhatunk. Tehát a Speed Roulette RTP-je 97,3%.
 • Emellett, hogy a játék kényelmesebbé és praktikusabbá váljon, a Speed Roulette további különleges funkciókat kínál a játékosoknak. Az "Autoplay" opcióval kezdve a játékosok képesek beállítani ugyanazt a fogadást egy választott kör számára. Az "Elmentett kedvenc fogadások" is egy fontos funkció, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy akár 15 fogadást menthessenek a következő körök könnyű eléréséhez.
 • Végül, a Speed Roulette további jellemzőket is kínál, mint például a versenypálya funkció és hozzáférés a legutóbbi 500 körre vonatkozó átfogó statisztikákhoz, valamint információk a forró és hideg számokról. A versenypálya funkció lehetővé teszi a játékosok számára, hogy bonyolultabb fogadási stratégiákat is alkalmazzanak, míg a részletes statisztikák segítenek a játékosoknak tájékozottabb fogadási döntések meghozatalában.
Tét Kifizetés
Egy számra 35:1
Osztott tét 17:1
Utca 11:1
Sarok 8:1
Vonal 5:1
Oszlop 2:1
Tucat 2:1
Páros-Páratlan 1:1
Piros/Fekete 1:1
Magas/Alacsony 1:1

Limitek

Fontos megemlíteni, hogy a live speed roulette-ban a fogadási határok változhatnak attól függően, hogy melyik kaszinóban játszik a játékos. Általánosságban azonban ez a rulett változat széles választékot kínál a fogadási lehetőségek terén, néhány kaszinó magasabb határokat állapít meg, mint mások.

 • Energy casino
  4.8/5
  Játékosokat Fogadё HU
  Fogadási korlátok €0.5-2 000
  Fizetési módok
  • visa
  • mastercard
  • skrill
  • neteller
  • paypal
  • paysafecard
  • ecopayz
  • muchbetter
 • Wazamba
  5/5
  Játékosokat Fogadё HU
  Fogadási korlátok €0.5-5 000
  Fizetési módok
  • neteller
  • visa
  • skrill
  • mastercard
  • paysafecard
  • ecopayz
  • payeer
  • sticpay

Előnyök és hátrányok

Előnyök
 • A magas sebességű játék izgalmas és gyors tempójú élményt nyújt, több körrel óránként.
 • A Speed Roulette, annak ellenére, hogy gyors, megtartja az összes szabályt, esélyt, kifizetést és RTP-t, amit a hagyományos európai rulettben találhatunk.
 • Az Autoplay, Save Your Favorite Bets, Racetrack és a legutóbbi 500 kör statisztikáihoz kapcsolódó különleges funkciók még kényelmesebbé teszik a játékot.
 • A játéknak elegáns és modern designja van, lenyűgöző grafikával és animációval.
 • A játék élő krupiér által működtetett, ami valós kaszinóélményt nyújt a játékosoknak.
Hátrányok
 • A gyors tempójú játék kezdő játékosok számára nyomasztó lehet.
 • A fogadási határok változhatnak attól függően, hogy melyik kaszinóban játszik.

Tippek

Természetesen ennek a kaszinójáték-értékelésnek sem hiányozhat a „Tanácsaink” szakasza. A Speed Roulette az egyik legnépszerűbb rulett változat az online kaszinó piacon, így sok játékos legalább egyszer kipróbálja ezt a játékot, és kihasználhat néhány biztosított funkciót.

 • Használja a Kedvenc Fogadások lehetőséget

  A Live Speed Roulette játékosainak mindenképpen érdemes használniuk a Kedvenc Fogadások opciót. Mindössze 25 másodperc áll rendelkezésre a fogadások elhelyezésére, tehát minden másodperc számít. Hogy időt takarítsanak meg és elkerüljék az időhiányból eredő hibákat, érdemes kihasználni a mentett fogadásokat és egyetlen kattintással elhelyezni azokat. Ez nagyon hasznos, különösen azoknak a játékosoknak, akik bonyolult fogadási mintázatokkal rendelkeznek, melyek sok időt igényelnek a rulett asztalra történő elhelyezésükhöz.

 • Használja ki a gyors játékmenetet

  A Speed Roulette kifejezetten azoknak a játékosoknak készült, akik gyors tempójú élményt szeretnek. Ez különösen jó azoknak a játékosoknak, akiknek egyszerűbb játékstílusa van komplikált fogadási stratégiák nélkül.

 • Válasszon olyan asztalt, ahol széles a fogadási határ

  Végül, de nem utolsósorban, végső tippünk az, hogy válasszon olyan Speed Roulette asztalt, ahol széles körű fogadási határok vannak. Ahogy korábban is említettük, a Speed Roulette fogadási határai változhatnak kaszinóról kaszinóra. Fontos tehát olyan asztalt választani, amelynek a minimális tétje a lehető legalacsonyabb, és a maximális tétje a lehető legmagasabb, hogy illeszkedjen a költségvetéséhez. Ez a választás segít abban, hogy több fogadást tegyen a játék során, és könnyebben kezelje az általános költségvetését.

FAQs

Mi az RTP (Return to Player) értéke a Speed Roulette-nak?

A Speed Roulette RTP (Return to Player) értéke megegyezik az európai rulettéval, ami körülbelül 97,30%. Ez azt jelenti, hogy minden 1000 euros tétre vetítve várható visszatérítés 973 euro.

Mi teszi különlegessé az Evolution Speed Roulette-t a többi rulett játéktól?

A fő különbség a Speed Roulette és más rulett játékok között az, hogy rendkívül gyors tempójú. Mindössze 25 másodperc áll rendelkezésre egy kör lejátszására. Ez a különbség lehetővé teszi a játékosok számára, hogy rövidebb idő alatt több pörgetést élhessenek át. Emellett a Speed Roulette több további funkciót és lehetőséget is kínál a játékosoknak, amelyek még kényelmesebbé teszik a játékot, mint például a Kedvenc Fogadások, az Autoplay, a Versenypálya Fogadások és a részletes statisztikák.

Hány pörgetést lehet lejátszani egy óra alatt?

A Speed Roulette segítségével a játékosok akár 50 pörgetést is lejátszhatnak egy óra alatt. Ez a szám kétszerese annak, amennyi pörgetést a hagyományos rulett játékban játszhatnak.

Hogyan lehet gyorsan fogadni a fogadási időkeretek között?

Annak érdekében, hogy gyorsan fogadhassanak a 25 másodperces időablakon belül, a játékosok használhatják a Kedvenc Fogadások opciót. Ez a funkció lehetővé teszi számukra, hogy mentett fogadási mintázataikat elmentve gyorsan és könnyedén fogadhassanak egyetlen kattintással, ahelyett, hogy egyes fogadási lehetőségeket kézzel választanának ki. Emellett a játékosok használhatják az Autoplay opciót is, amely lehetővé teszi számukra, hogy beállítsanak egy fogadási stratégiát egy meghatározott pörgetésszámra.

Rigged-e a Speed Roulette?

Nem, a Speed Roulette nem manipulált. Valójában ez a jól ismert kaszinójáték az Evolution Gaming által működtetett, élő krupiéval rendelkezik, és engedélyezett és szabályozott hatóságok által felügyelt, ami biztosítja a tisztességes és elfogulatlan játékmenetet.