arrow-up
Roulette77

Free

online

Support UkraineSupport Ukraine

Mega Roulette az Pragmatic

Utolsó frissítés: 07.07.2023 által Andrew Shepard
Kiadási év 2021
Variáció egyetlen nulla
RTP 97.3%
Szorzók x50-500
Szoftver Pragmatic Play
Fogadási korlátok Kaszinótól függ

A legjobb kaszinó Mega Roulette

22Bet
4.5/5
Fogadási korlátok €0.1-5 000

A Pragmatic Play viszonylag új név a élő kaszinójátékok iparában, de rövid idő alatt sikerült jelentősen bővítenie portfólióját. A Mega Roulette, amelyet 2021 februárjában jelentettek meg, az egyik első játéka a stúdiónak, és még mindig nagyon népszerű. Az európai rulett egy változata, amely többszörös nyereményeket (akár 500-szoros) kínál, és támogatja a 100+ pénznem és a 20 különböző felhasználói felületi nyelvet. A játék HTML5 technológiával van fejlesztve, és speciális függőleges felületet kínál mobil eszközök számára. Jól működik lassú internetkapcsolat esetén is, mivel alacsony késleltetéssel streameli a tartalmat.

A Pragmatic Play egy olyan stúdió, amelynek engedélye van az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottságától, és több EGR, SBC és SIGMA díjat is nyert. Majdnem minden élő rulettjátéka ugyanazt az interfészt használja, és ez igaz a Mega Roulette-re is. A képernyő közepén csak egy automatikusan forgó rulettkerék van. A házigazda csak a nyereményszorzó számokat és a játék eredményeit hirdeti. A stúdió zöld képernyő technológiát használ, így mind a szerencsés számok, mind más fontos információk valós időben vetítődnek a háttérre. Azonban a designnak nincs különleges témája. Az összes fogadási lehetőség (rulettasztal) és fontos gomb a felület alján található.

Jellemzők

Ez a játék az Evolution Lightning Roulette-val való versenyzésre lett kifejlesztve, így nagyon hasonló a játékmenete. A játékosoknak 20 másodperce van a fogadás elhelyezésére, ezután az asztal automatikusan elkezd forogni. A pörgetés kezdete után rövid időn belül legfeljebb öt véletlenszerű számot választanak ki, és mindegyikhez hozzárendelnek egy véletlenszerű szorzóértéket (50x - 500x között). A szerencsés számok a háttérben jelennek meg, a hozzájuk tartozó szorzóval együtt.

Mit jelent mindez? Mindegyik szám egy egyenes fogadást képvisel, és ha tétet tett rájuk, jogosult lesz a "méga kifizetésre". Ha nyer, a szorzó hozzáadódik a kifizetéshez. Például tegyük fel, hogy a "piros 7"-re fogadott, és ez a szám lett kiválasztva, 100x-es szorzót kapva. Ha nyer, ez a fogadás 100-szorosára lesz szorzva.

Mint más olyan élő rulettfogadásoknál, amelyekhez szorzók tartoznak, a közvetlen fogadás kifizetése a Mega Roulette-ben is valamivel alacsonyabb. Ez a fogadás 29:1-et fizet, nem pedig 35:1-et. Ugyanezen okból kifolyólag a Mega Roulette közvetlen fogadásokra vonatkozó RTP-je 96,50%, nem pedig 97,30%. A többi fogadás kifizetése és RTP-je megegyezik a klasszikus európai rulettéval (97,30% RTP + 2,70% ház előnye), de a közvetlen fogadásokra magasabb ház előny vonatkozik (a szorzók miatt). A Mega Roulette más jelentős jellemzői a következők:

 • Racetrack fogadások: Fogadhatsz Tiers, Orphelins, Voisins és 0 Game tétjeire. Vegye figyelembe, hogy a racetrack fogadásokkal nem lehet nyerni szorzókat, mivel itt nincsenek egyenes fogadások.
 • Mega Fogadások: Egy lehetőség, amellyel tömeges egyenes fogadásokat tehet. Például nem kell mindegyik piros számra kattintania külön-külön: ez a funkció egyetlen kattintással helyez tétet mindegyikre.
 • Autoplay: Ez a funkció lehetővé teszi, hogy automatikusan részt vegyél az új körökben ugyanazzal a fogadással és téttel.
 • Statisztika: Van egy képernyő, ahol megtekintheted az utolsó 500 pörgetés eredményét. Itt láthatod a forró/hideg számokat és új fogadásokat helyezhetsz el ugyanazon a képernyőn.
 • Valós idejű csevegés: Szöveges üzenetek segítségével cseveghetsz más játékosokkal és a házigazdával.
Tét Kifizetés
Egy számra 29:1
Osztott tét 17:1
Utca 11:1
Sarok 8:1
Vonal 5:1
Oszlop 2:1
Tucat 2:1
Páros-Páratlan 1:1
Piros/Fekete 1:1
Magas/Alacsony 1:1

Limitek

A leggyakoribb fogadási határok, amelyeket a Mega Roulette esetében láttunk, 0,10 - 5 000 között vannak, de ne feledd, hogy minden kaszinó szabadon állíthatja be saját minimális/maximális határait. Találhatsz olyan kaszinókat, ahol alacsonyabb vagy magasabb korlátok vannak. Ugyanezen okból kifolyólag mindig ellenőrizd a kifizetési táblázatot, mielőtt csatlakoznál egy játékhoz.

 • Wazamba
  5/5
  Játékosokat Fogadё HU
  Fogadási korlátok €0.1-5 000
  Fizetési módok
  • neteller
  • visa
  • skrill
  • mastercard
  • paysafecard
  • ecopayz
  • payeer
  • sticpay
 • Boomerang
  4.7/5
  Játékosokat Fogadё HU
  Fogadási korlátok €0.1-5 000
  Fizetési módok
  • skrill
  • mastercard
  • visa
  • neteller
  • ecopayz
  • paysafecard
  • sticpay
  • muchbetter

Előnyök és hátrányok

Előnyök
 • Az RTP ugyanaz, mint az európai rulettben (97,30%)
 • Akár 500-szoros tétet is nyerhetsz
 • Az "Mega Bets" funkcióval könnyebb tömeges fogadásokat helyezni
 • Gyors és egyszerű játékmenet
Hátrányok
 • A közvetlen fogadások ház előnye kissé magasabb
 • Csak a közvetlen fogadások nyújtanak szorzós kifizetést

Tippek

 • Emlékezz, hogy csak a közvetlen fogadások nyújtanak szorzós kifizetést

  Belső vagy külső fogadások nem fognak szorzós kifizetést nyújtani, kivéve a közvetlen fogadásokat (egy számra tett fogadás). Tehát ne várj olyan kifizetéseket, mint az oszlop vagy tucat fogadások vagy a piros/fekete fogadások. Ezért a legjobb stratégia, amit alkalmazhatsz, hogy több közvetlen fogadást teszel. Például, teheted a tétet minden fekete számra. Minél több közvetlen számot fedezel a táblán, annál jobb, de ügyelj rá, hogy ne lépd túl a költségvetésedet.

 • Ne koncentrálj a 500x kifizetésre

  Az, hogy akár 500-szoros kifizetést is nyújthat, a játék fő vonzereje, de tartsd szem előtt, hogy ez egy széles skála maximális határa. A Mega Roulette bármilyen 50x és 500x közötti szorzóértéket kiválaszthat. Mivel ez a választás teljesen véletlenszerű, nem tudhatod biztosan, melyik számot fogod látni a képernyőn. 50 - 500 egy elég széles tartomány, és ugyanezen okból kifolyólag a 500x-os szorzót nem fogod túl gyakran látni. Ne tervezd ezt a maximális értéket alapul véve, és ne tedd túl nagy reményeket rá. Tartsd szem előtt, hogy még ha látod is a 500x-et a képernyőn, akkor is meg kell felelően fogadást tenned a helyes számra, és meg kell nyerned azt a fogadást.

 • Ne használd a Martingale-t fő stratégiaként

  A Martingale stratégia azt kéri tőled, hogy minden vesztett fogadás után duplázd meg a tétedet. Egy olyan játékban, mint a Mega Roulette, ez a stratégia hatástalan lehet és gyorsan kimeríti a költségvetésedet. Mivel a Mega Roulette-ben vannak szorzók, és hogy azokat megkapd, minél több vonalat kell lefedned a táblán, a Martingale progresszív stratégiájával további fogadások esetén nagy valószínűséggel hamarosan elfogy a pénzed. Tehát legyél óvatos.

 • Ne próbáld megjósolni a szorzókat

  A Mega Roulette-ben a szorzók véletlenszerűen generálódnak, és nincs mód arra, hogy megjósold, melyik számok lesznek kiválasztva. Összefoglalva, a szorzók megjósolása a Mega Roulette-ben nem egy ésszerű stratégia, és gyorsan a bankszámlád zéró egyenlegévé változtathatja. Ehelyett koncentrálj arra, hogy tájékozott fogadásokat tegyél, bölcsen kezeld a költségvetésedet, és élvezd a játékot úgy, ahogy van.

FAQs

Mi az RTP-je a Mega Roulette-nek?

A Mega Roulette általános RTP-je 97,30%, ugyanaz, mint a klasszikus európai ruletté. Az egyetlen kivétel a közvetlen fogadások RTP-je, ami 96,50%. Ennek oka a kisebb kifizetés (29:1 helyett 35:1) és a szorzók. Fontos megjegyezni, hogy ez egy gyakori jelenség az élő rulett játékokban, amelyek szorzós kifizetéseket tartalmaznak.

Mi teszi ezt a játékot más rulettektől?

Két jellemző különbözteti meg ezt a játékot másoktól. Először is, a szorzós kifizetések: ezek növelhetik a közvetlen fogadások szokásos kifizetését akár 500-szorosára. Másodszor, a 'Mega Bets' funkció: egyetlen gombnyomással egyszerre fogadhatsz akár 37 számra is közvetlen fogadással.

Vannak különbségek a szabályokban a Mega Roulette és a Lightning Roulette között?

Mindkét játékban akár 5 szám is kiválasztódik egy-egy pörgetés során, és ezek a számok 50x - 500x közötti szorzó értéket kapnak. Emellett csak a közvetlen fogadások kapnak szorzót, és a közvetlen fogadások szokásos kifizetése korlátozottan 29:1. A két játék közötti különbség a játékmenet jellemzőiben rejlik. Például a Mega Roulette rendelkezik a 'Mega Bets' funkcióval, amely lehetővé teszi a több közvetlen fogadás egyszerű elhelyezését.

Mennyi a közvetlen kifizetés a Mega Roulette-ben?

A közvetlen fogadás a Mega Roulette-ben szokásosan 29:1-et fizet. Azonban, ha ez a fogadás kiválasztódik, mint a szerencsés szám, akkor ez a kifizetés szorzódik egy 50x - 500x közötti véletlenszerű értékkel. Ebben az esetben a kifizetés 49:1 - 499:1 lesz.

A szorzók véletlenszerűek a Mega Roulette-ben?

Igen, a Mega Roulette-ben a szorzók véletlenszerűek. Nincs mód arra, hogy előre tudjuk, melyik számok lesznek kiválasztva, és melyik szorzó értékek lesznek hozzájuk rendelve. Ne tervezd ennek alapján a játékot: akár 5 véletlenszerű szám lesz kiválasztva egy pörgetés során, és nem tudhatod, melyik szorzó értékek lesznek hozzájuk rendelve.