arrow-up
Roulette77

Free

online

Support UkraineSupport Ukraine

Immersive Roulette az Evolution

Utolsó frissítés: 07.07.2023 által Andrew Shepard
Kiadási év 2013
Variáció egyetlen nulla
RTP 97.3%
Szorzók
Szoftver Evolution Gaming
Fogadási korlátok Kaszinótól függ

A legjobb kaszinó Immersive Roulette

Boomerang
4.7/5
Fogadási korlátok €0.5-2 000

Az Immersive Roulette egy online élő kaszinójáték, amelyet az Evolution Gaming fejlesztett ki, az élő kaszinójátékok vezető szoftverszolgáltatója. Az Immersive Roulette 2013-ban jelent meg, és egy évvel később a legjobb rulettjáték jelölését kapta az évnek.

A játék követi a rulett szabályait, ahol egy élő osztó pörgeti a keréket, és a játékosok fogadásokat helyeznek el a pörgetés eredményére. Az Immersive Roulette-t más rulettjátékoktól megkülönbözteti a magas minőségű videófolyam, amely több kameraállást és a nyerőszám lassított lejátszását kínálja, ezáltal egy lenyűgözőbb és elkötelezőbb élményt nyújtva a játékosoknak.

A stúdió tervezése egyszerű és elegáns. Középen található a kerék és az osztó, aki elindítja azt. Ami a felhasználói felületet illeti, itt is minden intuitív. Egy fogadóasztal található a középen, alatta pedig a játékos kiválaszthatja a megfelelő névértékű zsetonokat. A játék egy hagyományos rulettkeréken és asztalon zajlik, ahol a játékosok különböző fogadásokat tehetnek, beleértve az Egyenes, Szétosztás, Sor, Négyzet, Vonal, Oszlop, Tucat, Piros/Fekete és Páros/Páratlan fogadásokat. Az asztal jobb oldalán található egy mező a race track fogadásokhoz. Emellett a kijelzőn könnyedén megtalálhatók az összes elérhető játékfunkciók, például a csevegés, kedvenc fogadások és az automatikus játék. Emellett lehetséges a grafikai beállítások módosítása, ha egy kissé gyengébb eszközön játszol.

Jellemzők

Ez a legújabb generációs online rulettjáték arra törekszik, hogy a játékosoknak olyan élményt nyújtson, mintha valódi kaszinóban játszanának. A fejlett technológiájával és a részletekre való odafigyelésével az Immersive Roulette egyedi és izgalmas játékélményt kínál, amely megkülönbözteti azt más online rulettjátékoktól. Ebben a cikkben felfedezzük azokat a jellemzőket, amelyek az Immersive Roulette-t annyira elkötelezővé és lenyűgözővé teszik, ideértve a magas minőségű videót és hangot, az interaktív funkciókat és a különböző testreszabási lehetőségeket. Itt vannak néhány jellemző:

 • Több kameraállás: Az Immersive Roulette különböző kameraállásokat kínál a játékosoknak, lehetővé téve, hogy különböző perspektívákból lássák a rulettkerékét. Ez a funkció még elkötelezőbbé és lenyűgözőbbé teszi a játékélményt a játékosok számára.
 • Lassított felvételek: A játék lassított felvételeket kínál a nyerő számról, lehetővé téve a játékosoknak, hogy figyeljék, ahogy a labda a nyerő számra érkezik. Ez a funkció fokozza a játék izgalmát és izgatottságát.
 • Automatikus játék: Az Immersive Roulette tartalmaz egy automatikus játék funkciót, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy ugyanazt a fogadást tegyék meg meghatározott körökben anélkül, hogy minden alkalommal kézzel helyeznék el a fogadást.
 • Számsorozat: A játék megjeleníti a korábbi nyerőszámokat, lehetővé téve a játékosoknak, hogy nyomon kövessék az eddigi számokat, és tájékozottabb fogadási döntéseket hozzanak.
 • Versenypálya: Az Immersive Roulette tartalmaz egy versenypálya fogadási lehetőséget, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy fogadásokat helyezzenek el a rulettkerék konkrét szakaszaira.
 • RTP: Az Immersive Roulette elméleti RTP-je 97,3%
 • Mentett fogadások: A játék lehetővé teszi a játékosok számára, hogy mentett fogadásokat hozzanak létre a későbbi játékokhoz, ami segít gyorsan és hatékonyan fogadni.
Tét Kifizetés
Egy számra 35:1
Osztott tét 17:1
Utca 11:1
Sarok 8:1
Vonal 5:1
Oszlop 2:1
Tucat 2:1
Páros-Páratlan 1:1
Piros/Fekete 1:1
Magas/Alacsony 1:1

Limitek

Az Immersive Roulette fogadási korlátai változhatnak attól függően, hogy az online kaszinóban, ahol játszódik a játék. Általában az Immersive Roulette minimális fogadási összege körülbelül 0,10 vagy 0,20 euró, míg a maximális fogadási összeg 2 000 eurótól akár 5 000 euróig vagy annál is több lehet, a kaszinótól függően. Itt vannak az Immersive Roulette fogadási korlátai néhány népszerű online kaszinóban:

 • Energy casino
  4.8/5
  Játékosokat Fogadё HU
  Fogadási korlátok €1-2 000
  Fizetési módok
  • visa
  • mastercard
  • skrill
  • neteller
  • paypal
  • paysafecard
  • ecopayz
  • muchbetter
 • Cadoola
  4.5/5
  Játékosokat Fogadё HU
  Fogadási korlátok €0.5-2 000
  Fizetési módok
  • skrill
  • neteller
  • visa
  • mastercard
  • postepay
  • qiwi
  • trustly
  • bitcoin

Előnyök és hátrányok

Előnyök
 • Immerszív és valósághű játékélmény: Egyedülálló játékélményt nyújt, amely szimulálja a tégla és habarcs kaszinók izgalmát.
 • Magas minőségű grafika és dizájn: Magas minőségű grafikát és dizájnelemeket kínál, amelyek lenyűgöző és elkötelező játékélményt teremtenek.
 • Széles elérhetőség: Sok online kaszinó kínálja, így könnyen hozzáférhető a játékosok számára világszerte.
 • Rugalmas fogadási lehetőségek: Széles körű fogadási lehetőségeket kínál, lehetővé téve a játékosok számára, hogy testre szabják stratégiájukat és játékstílusukat.
Hátrányok
 • Lassú játéktempó: A különböző kameraállások és lassított felvételek miatt a játék lassabbnak tűnhet más rulettverziókhoz képest.
 • Nincsenek egyedi szabályok vagy jellemzők: Nem kínál olyan különleges szabályokat vagy jellemzőket, amelyek megkülönböztetik más rulettverzióktól.
 • Magas sebességű internet lehet szükséges: A magas minőségű grafika és a különböző kameraállások lehet, hogy gyors internetkapcsolatot igényelnek annak érdekében, hogy zavartalanul élvezhesse a játékot.

Tippek

Bár a játék alapvetően a szerencsén alapul, néhány tipp és stratégia segíthet abban, hogy maximalizálja nyerési esélyeit és a játékmenetet. Hasznos tippeket és tanácsokat nyújtunk arra vonatkozóan, hogyan játszhat Immersive Roulette-t profi módon. Különböző aspektusokat fogunk megvizsgálni, beleértve a különböző fogadási típusok megértését, a pénzkezelést, a játék testreszabási lehetőségeinek kihasználását és még sok mást. Legyen kezdő vagy tapasztalt játékos, ezek a tippek segíteni fognak a játékélmény javításában és az Immersive Roulette teljes mértékű élvezetében.

 • Váltson alacsonyabb videóminőségre, ha nem rendelkezik elegendő gyors kapcsolattal

  Az Immersive Roulette híres a magas minőségű HD felbontásáról, amihez gyors és stabil internetkapcsolat szükséges a zavartalan játékhoz. Ha problémái vannak a puffereléssel vagy a laggal, ajánlott alacsonyabb videóminőségre váltani, hogy biztosítsa a zökkenőmentes játékélményt. Ezt a játék beállításaiban állíthatja be. A videóminőség csökkentésével a játék kevesebb sávszélességet használ, és lehetővé teszi a megszakítások nélküli játékot.

 • Használja a speciális fogadási lehetőséget gyors mintákhoz

  Az Immersive Roulette-ban korlátozott idő áll rendelkezésére a fogadások elhelyezéséhez, mielőtt a kereskedő megpörgeti a keréket. Ha gyorsan és hatékonyan szeretne bonyolult fogadási mintákat végrehajtani, a speciális fogadási lehetőség a legjobb választás. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy elmentse és végrehajtsa kedvenc fogadási mintáit egyetlen kattintással. Ez megkönnyíti a bonyolult fogadások gyors elhelyezését, anélkül, hogy minden egyes fogadást kézzel helyezne el az asztalon.

 • Használja az autoplay lehetőséget a fogadási minták többszöri ismétléséhez

  Ha van egy egyszerű fogadási mintája, amelyet több pörgetés során szeretne ismételni, az autoplay opció használata nagyszerű módja annak, hogy időt és erőfeszítést takarítson meg. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy beállítson egy bizonyos kombinációt a fogadások automatikus elhelyezéséhez a meghatározott pörgetések száma alatt. Ez azt jelenti, hogy nem kell kézzel elhelyeznie a fogadásokat minden egyes pörgetéshez, ezáltal időt takarítva meg, és könnyebbé téve a kívánt fogadási minta betartását. Csak ügyeljen a bankrolljára, és igazítsa a fogadásait ennek megfelelően, mert az autoplay gyorsan elfogyaszthatja a pénzt, ha nem vigyáz.

FAQs

Mi az Immersive Roulette RTP-je?

Az Immersive Roulette az európai rulett standard szabályai szerint működik, így az RTP (Return to Player) értéke 97,3%.

Mi különbözteti meg az Immersive Roulettet más rulettektől?

Az Immersive Roulette kitűnik a többi rulettezőjáték közül a magas minőségű HD felbontása, a több kameranézet és a lassított felvételek használata révén.

Milyen értékű zsetonokat használ az Immersive Roulette?

Az Immersive Roulette-ban általában 1 és 1000 közötti értékű zsetonokat használnak, ami széles körű fogadási lehetőségeket és stratégiákat tesz lehetővé.

Létezik magyar felületű magával ragadó rulett?

Igen, elérhetőek az Immersive Roulette verziói a magyar felülettel, amit a játék beállításainál lehet kiválasztani.

Riggett az Immersive Roulette?

Az Immersive Roulette nem riggett, mivel megbízható játékfejlesztők által kerül kifejlesztésre, és rendszeresen független ellenőrző szervek által tesztelt és tanúsított, hogy biztosítsák az igazságos játékot. Azonban fontos megjegyezni, hogy minden kaszinójáték rendelkezik egy ház előnnyel, ami azt jelenti, hogy hosszú távon a kaszinó előnyben van a játékosokkal szemben.