arrow-up
Roulette77

Free

online

Support UkraineSupport Ukraine

Roulette fogadási típusok

Utolsó frissítés: 13.07.2023 által Chris Mwangi

Ha valaha is érdekeltek a rulett fogadások különböző típusai, akkor a megfelelő helyen jársz. Most végigvezetjük az összes fontos fogadási típust, röviden elmagyarázzuk, hogyan értsd ezeket a fogadásokat, melyik számokat fedik le, és hogy érdemes-e elhelyezni a fogadást. Ne várj tovább, lássuk, milyen fogadásokkal jár a rulett kerék. Nézd meg!

Belső fogadások

A Belső fogadások neve egyszerűen csak az elhelyezkedésükből adódik. Azok a tétek, amelyek az asztal közepén találhatók és általában a Külső fogadások veszik körül őket. Számos típusú Belső fogadás létezik, és röviden bemutatjuk Önnek mindegyiküket. Nézzük meg a rulett minden alapját, és hogyan befolyásolhatják játékmenetét ezek a fogadások. A kifizetést is feltüntettük, hogy tisztában legyen azzal, mibe fog belenyúlni. Nézze meg!

 • Egy számra 1

  Az Egy számra történő fogadás egy egyszerű tét, amikor egyetlen számra teszel fogadást a teljes rulett keréken. A játék legtöbb változatában 37 vagy 38 szám lehet. Ez a fogadástípus 35:1-es kifizetést biztosít.

 • Osztott tét 2

  Az osztott tét olyan fogadás, amelyben a zsetonodat két szám közepére helyezed el. Ezzel mindkét számot lefedted. Egy jó példa erre, ha a fekete 13 és a piros 14 közepére teszed a zsetonodat. Az osztott tét így létrejön. Egyszerű, igaz? A kifizetés aránya 17:1.

 • Utca 3

  Utca Tét az a fogadás, amikor a játékos három számra tesz fogadást, azokat az adott oszlop tetejénél található vonalnál helyezve el. Tehát, ha Utca Tétet szeretnél tenni, egyszerűen csak helyezd el a zsetonodat azokon a számokon, amelyek az adott vonalnál helyezkednek el, például 13, 14 és 15. Itt az ilyen típusú fogadás 11:1-et fizet.

 • Sarok 4

  Sarok tét egy nagyon szórakoztató fogadási forma. Egy négyzet négy számot foglal magába, és a zsetonodat pontosan az általuk határolt középpontba helyezed. Tehát a 8, 9, 11 és 12 számokra fogadhatsz. A kifizetési arány itt 8:1, és ez biztosan nem rossz ötlet.

 • 5 szám 5

  A "5 szám" fogadás akkor történik, amikor egyszerre öt számra teszel fel egy tétet. Ez csak az amerikai rulettben elérhető, és a 0, 00, 1, 2 és 3 számokat fedi le. A kifizetési arány itt 6:1.

 • Vonal 6

  A Vonal Tét egy olyan fogadás, ahol egyszerűen a két vízszintes vonal közepébe teszed a tétet. Tehát például a 25-30 közötti vonalra tett tét esetén a tétedet a két sor kezdetén kell elhelyezni. Itt a kifizetés 5:1.

Inside Bets

Külső fogadások

Továbbá, a külső fogadások nagyon menők és számos jó lehetőséget kínálnak a fogadásra. Most elmagyarázzuk, hogy ezek a fogadások hogyan működnek, és mire számíthatunk tőlük. Nézzük meg!

 • Oszlop 1

  Oszlop Tét egy olyan típusú fogadás, amely 12 számot fed le, és jó példa erre a 1, 4, 7, 10, 13, 16, 19, 22, 25, 28, 31 és 34 számok. A fogadás 2:1-es kifizetéssel jár, ha sikerül eltalálni.

 • Tucat 2

  "Tucat fogadás" az a fogadás, amelyet az oszlopokra helyezel, azaz 1-12, 13-24 és 25-36 között. Bármelyikre fogadhatsz, vagy akár mindháromra, de tartsd észben, hogy a kifizetés 2:1.

 • Piros/Fekete 3

  Piros vagy Fekete a fogadás, amit “Even Money” fogadásnak nevezünk. Ha nyersz, akkor a kifizetés 1:1, és az egyetlen szám, amit nem fed le, az a 0.

 • Magas/Alacsony 4

  Az Alacsony/Magas fogadás újra egy “Even Money” fogadás, amit az Alacsony vagy Magas számokra fogadsz. Választhatsz 1 és 18, illetve 19 és 36 között is. Mindkét esetben 18 számmal fogadsz, tehát a kifizetés itt is 1:1 és kevesebb, mint 50% az esély a sikeres fogadásra.

 • Páros-Páratlan 5

  Páros vagy Páratlan egy másik fogadás a Piros vagy Fekete mellett. Alapvetően a rulett kerék páros vagy páratlan számaira fogadsz, közel 50% -os esélyt adva a nyerésre, de kevesebb mint 50% biztos. Összesen 18 számot foglalsz le, és a kifizetési érték 1:1.

Outside Bets

Bejelentett tétek

Ezek különleges típusú tétek, amikről bizonyára hallottál már. Talán a francia fogadásokról is hallottál. Nos, tulajdonképpen ugyanazokról van szó. A bejelentett tétek akkor helyezhetők el, ha csak azt mondod, hogy melyikre szeretnél fogadni, majd utána rakod a zsetonodat. Az osztó - vagy az élő osztó - észreveszi és regisztrálja a tétedet, amit el kell helyezni, mielőtt az osztás véget ér.

A bejelentett tétek kényelmesek, mert a kaszinók szeretnék, ha a játék folyamatosan zajlana, nem várják meg, amíg az emberek lerakják a zsetonjaikat. Ezért a kaszinók képezik az osztóikat arra, hogy emlékezzenek, mely tétek kerültek bejelentésre és mely számokra. Ez felgyorsítja a játék menetét és ez adja a tétek nevét. Többféle opció közül választhatsz, mint például:

 • Voisins du Zero

  Voisins du Zero egy tét, ami a 22 és 25 közötti 17 számot foglalja magában. Ez azt jelenti, hogy szinte az összes számot lefeded ezzel a fogadással, ami 46% -os esélyt ad a sikerre.

 • Le Tiers du Cylindre

  Le Tiers du Cylindre egy újabb okos fogadási mód, ami egyszerűen csak egy harmadát jelenti a keréknek. 12 számon fogadsz, ami a 27 és 33 közé eső számokat tartalmazza.

 • Orphelins

  Az Orphelins vagy árva számok, nyolc számból állnak, ezek a következők: 17, 34, 6, 1, 20, 14, 31 és 9. Ez a fogadás jó választás lehet, ha szeretnél kicsit improvizálni a fogadásaidban.

 • Jeu Zero

  A Jeu Zero gyakorlatilag nulla játékot jelent és a 0-hoz legközelebb álló számokat fedi le, összesen hét számot - 12, 35, 3, 26, 0, 32 és 15 - ahogyan azok a keréken megjelennek.

 • Szomszédok

  A Szomszédok fogadás öt számra fókuszál. Ha ezt a fogadást választod, egyszerűen az alábbi öt számra fogadsz: 34, 25, 17, 6 és 27. Ennyi az egész.

Announced Bets

Egyéb tétek

A korábban felsorolt tétek szinte minden változatban megtalálhatóak. De vannak olyan fogadások is, amelyeket kevésbé szoktak kínálni, és ezeket szeretnénk bemutatni nektek. Két ilyen fogadás van, amit meg szeretnénk osztani veletek:

Kígyó fogadás

Kígyó fogadás egy olyan fogadás, amely kígyó formájában halad végig a rulett keréken, és összesen 12 számot foglal magában, beleértve az 1, 5, 9, 12, 14, 16, 19, 23, 27, 30, 32 és 34 számokat.

Snake Bets

Döntő fogadás

Döntő fogadás olyan fogadást jelent, amikor a számok végződésére fogadsz. Ez azt jelenti, hogy egyszerre fogadsz a 4, 14, 24 és 34 számokra. Egy másik jó példa az 8-ra. Ha számvég 8-ra fogadsz, akkor egyszerre fogadsz a 8, 18 és 28 számokra. Ez egy másik módja annak, hogy felfedezz néhány izgalmas fogadási lehetőséget a rulett játékában.