arrow-up
Roulette77

Free

online

Support UkraineSupport Ukraine

VIP Roulette az Evolution Gaming

Utolsó frissítés: 07.07.2023 által Andrew Shepard
Kiadási év 2022
Variáció egyetlen nulla
RTP 97.3%
Szorzók
Szoftver Evolution Gaming
Fogadási korlátok Kaszinótól függ

A legjobb kaszinó VIP Roulette

Wazamba
5/5
Fogadási korlátok €0.5-20 000

Az Evolution Gaming svéd kaszinójáték gyártó a múlt évtizedben vitathatatlanul az éllovas, amikor élő osztós kaszinójátékokról van szó, és portfóliójában számos rulett variáns található. A standard rulett asztaloktól az innovatív játékokig, mint a Double Ball Roulette, Speed Roulette és Golden Ball Roulette, az egyik lehetőség, amely vonzhatja a magas tétekkel játszókat, a VIP Roulette.

A játék 2022-ben került kiadásra és egy prémium stúdióból közvetítik Lettországból, és azoknak a játékosoknak szól, akik a legjobb online rulett élményt keresik minden szempontból. Alapvetően az eredeti változata a népszerű kaszinó asztali játéknak, de hozzáadott egy kis exkluzivitást. Van európai és francia rulett asztal lehetőség, valamint az Evolution Auto Roulette asztalai.

A környezet nagyon elegáns, és már első pillantásra látszik, hogy a játék a magas tétekkel játszóknak lett tervezve. Bár a fogadási határ 5,00 egységnél kezdődik (az a valutától függ, hogy melyik kaszinó oldalt választja), akár 20 000 egység is lehet egy fogadás, ami azt jelenti, hogy a célközönség a nagy tétekkel játszók.

A házigazdák nagyon tapasztaltak és magasan képzettek, hozzájárulva az egész VIP élményhez. Az interfész, mint az összes Evolution rulett esetében, semmit sem hagy kívánnivalót maga után, és magában foglalja azokat a funkciókat, amiket az ember egy ilyen játéktól elvárna, néhány prémium érintéssel kiegészítve.

Jellemzők

A VIP Roulette további egy Evolution Gaming élő osztós rulett játék, amely minden funkciót tartalmaz, amit a szoftver szolgáltató kínál, de néhány eltéréssel a standard asztaloktól. Európai és francia rulett kerékkel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a keréknek 37 zsebe van és egyetlen nulla.

Amint elindítja a játékot, lehetősége van a klasszikus vagy 3D módú játékra. A teljes VIP élményhez javasoljuk a 3D módot - itt kihasználhatja a kiváló kamerákat és a HD adásokat. Azonban tartsa szem előtt, hogy ha a 3D módban játszik, lehet, hogy nem mindig látja a nyerő számot a keréken, annak ellenére, hogy több kameraállás közül választhat. Hogy enyhítse ezt a kis problémát, az Evolution megjeleníti a nyerő számot az asztalon is, és értesítést kap arról, hogy nyert vagy sem.

A legnagyobb különbség a standard Evolution Live rulett játékokhoz képest a luxus asztalok és a stúdió designja. Az asztalok piros színűek, ami egy luxus érzetet kelt, és emlékeztet a népszerű Las Vegas-i kaszinók prémium asztalaira, a rulett kerék pedig a képernyő bal oldalán helyezkedik el. Az osztó a kerék mellett ül, míg az asztal alul található a képernyőn.

A VIP Roulette szabályai, díjai, kifizetései és RTP-je (Return to Player) megegyeznek más európai rulett játékokkal, ami azt jelenti, hogy a játékosok visszatérítési aránya 97,30%. A játék fő jellemzői a fogadási határok és a VIP élmény, amit a játékosok kapnak. Emellett számos olyan opció is van, amelyek hasznosak lehetnek a játékosok számára, többek között:

 • Automatikus játék opció
 • Versenypálya, ahol a játékosok szomszédos és speciális fogadásokat tehetnek
 • Lehetőség a beszélgetésre az osztóval
 • Korábbi eredmények előzményei
 • Mentett fogadások (akár 15 fogadási minta menthető)
 • Statisztika és forró-hideg számok táblázata
 • Legutóbbi hívások

Bár sok Evolution élő osztós játéknak van automatikus játék opciója, a Live Chat kizárólag néhány kiválasztott játékban érhető el, ideértve a VIP Rulettet is. Más kiemelkedő funkciók a "Forgatás most" és a "Kiosztás most" gombok, amelyek lehetővé teszik a játékosok számára a játék tempójának ellenőrzését.

Tét Kifizetés
Egy számra 35:1
Osztott tét 17:1
Utca 11:1
Sarok 8:1
Vonal 5:1
Oszlop 2:1
Tucat 2:1
Páros-Páratlan 1:1
Piros/Fekete 1:1
Magas/Alacsony 1:1

Limitek

Bár a VIP Rulett esetében az Evolution Gamingtől a fogadási határok változhatnak a kaszinótól függően, általában sokkal magasabbak a standard ruletthez képest. Általában 5 eurótól indulnak a fogadási határok egyetlen játékra, egészen 20 000 euróig - ami a nagy tétekkel játszók területére esik. Azonban néhány kaszinóban minimum tétként mindössze 2 euró is elérhető.

 • Cadoola
  4.5/5
  Játékosokat Fogadё HU
  Fogadási korlátok €0.5-20 000
  Fizetési módok
  • skrill
  • neteller
  • visa
  • mastercard
  • postepay
  • qiwi
  • trustly
  • bitcoin
 • Boomerang
  4.7/5
  Játékosokat Fogadё HU
  Fogadási korlátok €1-10 000
  Fizetési módok
  • skrill
  • mastercard
  • visa
  • neteller
  • ecopayz
  • paysafecard
  • sticpay
  • muchbetter

Előnyök és hátrányok

Bár a VIP Rulett teljesíti az elvárásokat, nem mentes néhány hibától. Tekintse meg az Evolution VIP Rulett előnyeit és hátrányait.

Előnyök
 • Magas fogadási határok, amelyek leginkább a nagy tétekkel játszók számára ideálisak
 • Automatikus játék funkció, versenypálya a speciális fogadásokhoz, részletes statisztikák és számos más funkció
 • Exkluzív, magas osztályú stúdió
 • Lehetőség a beszélgetésre az osztóval
Hátrányok
 • Nem a legjobb választás alacsony költségvetésű játékosoknak

Tippek

A VIP Rulett főként nagy tétekkel játszóknak szól, akiknek nagyobb a pénzügyi háttérük az átlagos játékosokhoz képest. Ennek megfelelően olyan stratégiákat és rendszereket ajánlunk, amelyek nagyobb kezdő bankrollt igényelnek, és a nagy tétekkel játszók számára a legjobban működnek.

 • 36 rendszer

  Az egyik legérdekesebb stratégia, amit kipróbálhatsz a VIP Rulettel, a 36 rendszer. Ez egy viszonylag új stratégia, amely az utóbbi években vált népszerűvé a YouTube-on található rulett-rajongók által. Ez a stratégia az egész táblát lefedi, ami azt jelenti, hogy nincsenek vesztes kimenetek. Mint a legtöbb más stratégiánál, ez sem tökéletes rendszer, és leginkább rövid távon érdemes használni. Emellett nagyobb kezdő bankrollt és fogadási határokat igényel, mivel egyetlen spin 380 euróba kerül.

 • 150 eurós stratégia

  Egy másik stratégia, amit kipróbálhatsz ezzel a játékkal, a 150 eurós stratégia. Ez az egyik legsikeresebb rendszer, és a játékosoknak 91,89%-os esélyt nyújt a nyerésre, 27,03%-os eséllyel, hogy profitot érjenek el. A 150 eurós stratégia szinte az összes számot lefedi az asztalon, ami miatt leginkább a nagy tétekkel játszóknak ajánlott.

 • Próbáld ki a Fordított Martingale-t

  A Fordított Martingale stratégia, más néven Paroli rendszer, egy másik rendszer, amit kipróbálhatsz. Mivel ennek a stratégiának a legnagyobb akadálya a fogadási határok, a VIP Rulett remek lehetőség lehet - a fogadási határok akár 20 000 euróig terjednek. Ahogy a neve is sugallja, ez a stratégia a Martingale stratégia fordított progressziója, és ez egy negatív progresszió, amely jelentősen növelheti a bankrollt egyetlen fordulóban.

FAQs

Mi az RTP a VIP Rulettben az Evolutionnél?

Mivel a VIP Rulett az Evolution által használt klasszikus európai rulett kerékét használja, az RTP 97,30%.

Miben különbözik a VIP Rulett más rulettektől?

Bár a VIP Rulett a hagyományos európai kerékkel dolgozik, ez egy kifinomultabb változata a szokásos játéknak. Az asztalok kinézete és érzete exkluzívabb, és számos extra funkció található - például a lehetőség a krupiéval való chatelésre. Ráadásul általában magasabb fogadási határok vannak.

Lehetek chatelés a krupiéval?

Igen. A VIP Rulettben használhatod a Live Chat funkciót, hogy chatelhess a rendelkezésre álló krupiéval.

Mi a minimális és maximális tét a VIP rulettben?

Bár a VIP Rulettben a minimális és maximális tétek változhatnak a kaszinó üzemeltetőjétől függően, általában 5 euróval kezdődnek és akár 20 000 euróig terjednek egyetlen forgatásonként.

Melyik a legjobb online kaszinó a VIP Roulette Evolution szerint?

A biztonságos és megbízható online kaszinó kiválasztása mindenki számára rendkívül fontos, de ez különösen igaz, ha magas téttel játszik. Átfogó kutatásunk alapján ajánlani tudjuk a Trada kaszinót. Magyarul beszélő krupiékkal ellátott VIP Roulette asztalokat kínál, és egy megbízható és biztonságos kaszinó, amely időben kifizeti nyereményeit.