arrow-up
Roulette77

Free

online

Support UkraineSupport Ukraine

Power UP Roulette az Pragmatic

Utolsó frissítés: 07.07.2023 által Andrew Shepard
Kiadási év 2022
Variáció egyetlen nulla
RTP 97.3%
Szorzók x50-x8 000
Szoftver Pragmatic Play
Fogadási korlátok Kaszinótól függ

A legjobb kaszinó Power UP Roulette

22Bet
4.5/5
Fogadási korlátok €0.1-5 000

A Power Up Live Roulette a Pragmatic Play egyik legnépszerűbb rulettasztala. Bár a játék csak néhány hónappal ezelőtt, 2022-ben jelent meg, nagyon gyorsan növelte népszerűségét.

A játék a hagyományos európai rulettre épül, és egy 0-val rendelkezik a forgó keréken. Ennek a rulett változatnak a fő jellemzője a különleges funkció, amely multiplikátorokat ad minden számnak, de erről a funkcióról részletesebben beszélünk néhány perccel később.

A Power Up Live Roulette egy nagyon nagy stúdióban zajlik, amely lehetővé teszi a krupiének, hogy a legjobb módon mutassa be a játékot. Emellett a felület és a grafika terén a Power Up Live Roulette rendelkezik egy felhasználóbarát felülettel és kiemelkedő grafikával, amelyek valósághű kaszinóélményt nyújtanak a játékosoknak. A játékfelület számos egyedi funkcióval rendelkezik, amelyek közül az egyik legkiemelkedőbb egy folyamatosan frissülő játékstatisztika sor, amely az képernyő alján jelenik meg.

Természetesen, mint a Pragmatic Play élő kaszinójátékainak többsége, a Power Up Live Roulette rendelkezik számos haladó funkcióval és lehetőséggel, amelyek lehetővé teszik a játékosok számára a bonyolult fogadási stratégiák kialakítását.

Mélyebben megvizsgáljuk a Power Up Live Roulette játékot, hogy megismerjük a legnépszerűbb és legfejlettebb funkciókat.

Jellemzők

Mint már említettük, a Power Up Live Roulette számos fejlett funkcióval és jellemzővel rendelkezik. Azonban az a funkció, amely megkülönbözteti ezt a rulettjátékot a többitől, a különleges Power UP bónusz kör. Nézzük, milyen főbb jellemzőkkel rendelkezik ez a rulett, amiket kínál a játékosoknak:

 • Power UP bónusz: Minden egyes pörgetésnél, három, négy vagy öt számot véletlenszerűen választanak ki Power UP különleges számokként. Ha a labda bármelyik ezek közül a számok közül landol, akkor aktiválódik a Power UP bónusz funkció. A bónusz kör alatt minden számnak véletlenszerű szorzója van. Az oszlop fölötti erőmutató és a bónusz körök egymást követő száma alapján a szorzó 50x-től 8000x-ig terjedhet. Ezután a krupié újra pörgeti a kerékét, és a labda valamelyik számra landol. Ha a játékos egyenes fogadást tett erre a számra, akkor a nyereményét a szorzó alapján kapja meg. Fontos kiemelni, hogy részt lehet venni a bónusz körökben néhány egyenes fogadással, függetlenül attól, hogy nyernek-e vagy sem. Azonban fontos tudni, hogy a szorzók értéke változik a körök során, amint a bónusz kör aktiválódik. Például az első körben a szorzók 50x-től 500x-ig terjednek, a második körben akár 1000x-ig, a harmadik és negyedik körben pedig 2000x és 4000x-ig érnek el. Végül csak az ötödik és utolsó bónusz körben lehet elérni az x5000 szorzót.
 • RTP (Visszafizetési ráta): A Power Up Live Roulette általános RTP-je 97,3%, és az egyenes fogadások esetében 97,19%, mivel a szorzók miatt az egyenes fogadások kifizetése 24:1
 • Kiemelkedő grafika testreszabható beállításokkal: Ez a rulett változat magas minőségű grafikával és hangokkal rendelkezik. A játékosoknak lehetőségük van a videó minőségének és a hangerejének változtatására, hogy saját kedvenc kaszinói környezetüket teremtsék meg.
 • Automatikus játék: A Power Up Live Roulette lehetőséget nyújt az automatikus játék beállítására, amely lehetővé teszi akár 100 automatikus pörgetés aktiválását saját fogadási rendszerrel.
 • Racetrack fogadási lehetőség: A Pragmatic Play beépített egy Racetrack fogadási lehetőséget ebbe a rulett változatba, amely lehetővé teszi a játékosok számára a bonyolultabb fogadásokat, például a Zérók, Tiers, Voisins stb. csoportos számokra történő fogadást.
 • Újrafogadás és Duplázás funkció: A Power Up Live Roulette lehetőséget ad a játékosoknak, hogy újra fogadhassák az előző körben tett fogadást. Emellett megduplázhatják a fogadás méretét a pörgetés előtt.
 • Kedvenc fogadások: A Power Up Live Roulette lehetővé teszi a játékosok számára, hogy elmenthessék kedvenc fogadási kombinációikat, és később ugyanazt a fogadást tegyék anélkül, hogy kézzel kellene megtenniük.
 • Chat funkció: Ez a live roulette asztal beépített chat funkcióval rendelkezik, ahol chatelhet a többi játékossal és a krupiével.
 • Statisztikák: A Power Up Live Roulette lehetőséget nyújt a legutóbbi 500 pörgetés eredményeinek megtekintésére szolgáló statisztikákra.
Tét Kifizetés
Egy számra 24:1
Osztott tét 17:1
Utca 11:1
Sarok 8:1
Vonal 5:1
Oszlop 2:1
Tucat 2:1
Páros-Páratlan 1:1
Piros/Fekete 1:1
Magas/Alacsony 1:1

Limitek

Ami a Power Up Live Roulette tétlimitjeit illeti, ez a rulett változat általában $0,10 és $5,000 közötti tétarányt kínál. Természetesen ezek a tétlimiték változhatnak az online kaszinótól függően, amelyet a játékos használ.

 • Wazamba
  5/5
  Játékosokat Fogadё HU
  Fogadási korlátok €0.5-10 000
  Fizetési módok
  • neteller
  • visa
  • skrill
  • mastercard
  • paysafecard
  • ecopayz
  • payeer
  • sticpay
 • Energy casino
  4.8/5
  Játékosokat Fogadё HU
  Fogadási korlátok €0.2-5 000
  Fizetési módok
  • visa
  • mastercard
  • skrill
  • neteller
  • paypal
  • paysafecard
  • ecopayz
  • muchbetter

Előnyök és hátrányok

Mivel ez a live roulette játék nemrégiben került kiadásra, valószínűleg sokan közületek nem tudják, mi a fő előnye és hátránya ennek a játéknak. Ezért úgy döntöttünk, hogy két különálló listát készítünk a Power Up Live Roulette fő előnyeinek és hátrányainak bemutatására:

Előnyök
 • Különleges bónusz funkció, amely akár 8,000-szeres szorzóval fokozhatja a számokat.
 • Fejlett fogadási lehetőségek, mint például a racetrack, az automatikus játék, a kedvenc fogadások stb.
 • Kimerítő statisztikák, amelyek legfeljebb 500 korábbi eredményt mutatnak.
 • Beépített chat terület a játékosok és a krupié között.
 • A rulett egy nagyon nagy stúdióban található, amely növeli a valósághű kaszinó hangulatát.
Hátrányok
 • A Power UP bónusz funkció miatt az egyenes fogadások RTP-je 97,19%.
 • A szorzók elég ritkák.

Tippek

Mint az összes online kaszinójátékunk értékelésénél, nem zárhatjuk le ezt az értékelést egy tanácsok szekció nélkül. Nos, a Power UP Live Roulette-ben a fő cél az, hogy kihasználd a Power UP bónuszjátékot. Tehát, néhány hasznos tanács:

 • Helyezz el több egyenes fogadást

  Ahhoz, hogy részt vehess a bónuszjátékban, legalább néhány egyenes fogadást kell elhelyezned. Fontos azonban tudni, hogy a bankroll kezelése nagyon fontos, ha meghosszabbítani szeretnéd a játékidőt. Ezt elérheted úgy, hogy elhelyezel néhány külső fogadást is, hogy nagyobb asztalterületet fedezz le, és esélyed legyen nullszaldóval zárni egy olyan körben, amit nem tudsz megnyerni az egyenes fogadásokkal.

 • Nincs előnye az egész asztal lefedésének egyenes fogadásokkal

  Másrészről tartsd észben, hogy ez a rulett variáns lehetővé teszi a játékot egyenes fogadások nélkül is, tehát ugyanazt a kifizetést kapod, mint a legtöbb európai rulett változatban. Ez a tanács akkor működik, ha nem üldözöd a szorzókat.

 • A szorzók ritkaságok

  Fontos megjegyezni, hogy a statisztikák szerint a bónuszjátékok többsége az első fokozatba tartozik, amelyek 50 és 500 közötti szorzókat kínálnak. Az esélyek annak a további fokozatokba való haladásra, még magasabb szorzókkal, rendkívül csekélyek. Tehát légy óvatos.

FAQs

Mi az RTP-je (Visszafizetési arány) a Power Up rulettnek?

Nos, a Power Up Roulette általános RTP-je 97,30%. Azonban az egyenes fogadások esetén ez az arány 97,19%, ami a Power UP bónuszfunkció miatt változik.

Mi különbözteti meg a Power Up rulettet a hagyományos rulettől?

A Power Up Roulette-t az egyedi bónusz funkciója teszi különlegessé más rulett variánsokhoz képest. Ebben a bónusz funkcióban az összes szám a keréken kap egy véletlenszerű szorzót, amely 50x-től akár 8,000x-ig terjedhet. Ez lehetőséget ad a játékosoknak a hatalmas nyeremények elérésére.

Mi a legnagyobb lehetséges szorzó a Power Up rulettben?

A Power Up Roulette széles skálájú szorzókkal rendelkezik, amelyek a Power Up mutatótól és a sorozatos bónuszok számától függenek. A legnagyobb lehetséges szorzó ebben a rulett változatban 8,000x.

Hogyan lehet részt venni a bónusz körben?

Ha egy játékos részt szeretne venni a Power Up bónusz körben, az út egyszerű. Legalább egy egyenes fogadást kell elhelyeznie az asztalon, majd a labdának a Power Up kiválasztott számokra kell esnie. Ekkor aktiválódik a Power Up bónusz funkció, és a játékosnak lehetősége nyílik a nyerésre, ha a labda a egyenes fogadásának a számára esik.

Lehet nyerni a Power Up rulettben az összes szám lefedésével?

Hosszú történet röviden: Nem. Az egyenes fogadások kifizetése 24:1, ezért valószínűtlen, hogy nyereséget érnél el, ha az összes számot lefednéd egymást követő pörgetések során a Power Up Roulette-ben.

Ennek az az oka, hogy ha az összes számot ugyanazzal a fogadással lefednéd a rulett asztalon, folyamatosan 12 egységet veszítenél a játékbankrollodból, amíg a Power Up bónusz funkció aktiválódik. És még akkor sem biztos, hogy nyereséggel zárnál, mert túl sok egységet veszíthettél a bónusz funkció üldözése közben.