arrow-up
Roulette77

Free

online

Support UkraineSupport Ukraine

Instant Roulette az Evolution

Utolsó frissítés: 07.07.2023 által Andrew Shepard
Kiadási év 2020
Variáció egyetlen nulla
RTP 97.3%
Szorzók
Szoftver Evolution Gaming
Fogadási korlátok Kaszinótól függ

A legjobb kaszinó Instant Roulette

Cadoola
4.5/5
Fogadási korlátok €0.1-20 000

Az Instant Roulette egy élő kaszinó játék, amelyet az élő osztószoftverek vezető szolgáltatója, az Evolution Gaming adott ki. A kaszinóüzemeltetőknek szolgáltató svéd megoldásszállító már hírnevet szerzett magának a legjobb élő osztós játékok biztosításával, és az Instant Roulette sem kivétel.

A játék először az ICE 2020-on került kiadásra, és lényegében egy többszárnyú európai rulett élő játék. Ez a variáció a szolgáltató által kínált Live Roulette játékok széles skálájával egészül ki, amelyek közé tartoznak népszerű címek, mint például a VIP Roulette és a Lightning Roulette.

A játék 12 Auto Roulette kerékkel rendelkezik, amelyek egy stúdióban vannak elhelyezve. Három sorban négy kerék található, és mindegyiket számozva könnyű nyomon követni. Ahogy az a jobb felső sarokban található jelzésben is szerepel, a játék a szokásos európai rulett - csak gyorsabb. Habár van 12 kerék, csak egy fogadási felület van, amely az képernyő alján található - és az kb. egyharmadát elfoglalja a képernyőnek. A képernyő másik részét a folyamatosan forogó 12 kerék foglalja el.

Bár az Instant Roulette általában a Live Dealer szekcióban található meg a legtöbb kaszinóban, valójában nincs valódi osztó - és a játékban a játékosok nem fognak tudni beszélgetni a házigazdával. Összességében az interfész egyszerű és nem túl bonyolult, és a játék betölti a célját - hogy egy gyorsabb változata legyen a szokásos rulettnek.

Jellemzők

Az Instant Roulette célja, hogy teljesen megszüntesse a várakozási időt az élő kaszinós rulett játék során a 12 Auto Roulette kerék bevezetésével. Lényegében ez a szokásos európai rulett a ugyanazokkal a szabályokkal, kifizetésekkel és RTP-vel (97,3%), csak 12 kerékkel helyett egy. Amint a játékos megteszi a fogadását, a játék automatikusan kiválasztja a következő elérhető rulett kerékét, hogy a játékos minél gyorsabban megkapja az eredményt.

A 12 egyedi Auto Roulette kerék szinkronizáltan forog sorrendben, ami azt jelenti, hogy a játékosok választhatják meg a saját tempójukat. Nincs korlátozott idő a fogadásra, és a fogadás csak akkor lesz érvényes, ha a játékos megnyomja a "Play Now" gombot. A játék automatikusan kiválasztja, melyik kerék lett kiválasztva - az a kerék, amelyik a legközelebb van a labda leeséséhez -, és amint a labda landol, a játékos azonnal megkapja az eredményét.

Néhány olyan funkció, amelyet a játékosok használhatnak:

 • Fogadások elhelyezése mind a futópályáról, mind a fő rácsról
 • Kedvenc fogadások létrehozása és mentése
 • A legutóbbi történet megtekintése (csak a játékos ülésszakára vonatkozik)
 • Forró és hideg számok

A kerékek számítógép vezérli őket, nem pedig egy élő krupié, és a labdákat légnyomással lőtték ki. Meglepő módon nincs automatikus lejátszási opció, de ennek az oka érthető. Mivel nincs korlátozott fogadási idő, a játékosoknak kell meghatározniuk a saját játéktempójukat. Nincs "Következő kör" időzítő sem, mivel a játék akkor indul el, amikor a játékos megnyomja a "Play now" gombot. Azok a játékosok, akik gyorsabban szeretnének játszani, használhatják a "Rebet" lehetőséget és azonnal elkezdhetik a következő kört.

A többi funkció között található a számtörténet, amely csak a játékos ülésszakára vonatkozik. Nem láthatja a számtörténetet az asztalra vagy az egyes kerékekre vonatkozóan, tehát a statisztika csak az Ön csatlakozása óta kihúzott számokat mutatja. Tekintettel arra, hogy 12 kerék van, és minden egyes fogadás leadása után automatikusan kiválasztódik a kerék, a számtörténet irreleváns ebben a játékban. Emellett van egy mentett fogadás opció, amely minden Evolution rulett játékkal működik, valamint egy forró és hideg számok statisztika.

Tét Kifizetés
Egy számra 35:1
Osztott tét 17:1
Utca 11:1
Sarok 8:1
Vonal 5:1
Oszlop 2:1
Tucat 2:1
Páros-Páratlan 1:1
Piros/Fekete 1:1
Magas/Alacsony 1:1

Limitek

Az Instant Roulette játékban az Evolution Gaming által meghatározott fogadási korlátokat nem a játék, hanem a kaszinó határozza meg. Ezek az operátor preferenciáitól és célcsoportjától függően változhatnak, de általában a fogadások 20 centtől kezdődnek és akár 5000 euróig is terjednek egy-egy pörgetésre - vagy még ennél is több. Nézze meg az Instant Roulette fogadási korlátait különböző kaszinókban.

 • Wazamba
  5/5
  Játékosokat Fogadё HU
  Fogadási korlátok €0.1-10 000
  Fizetési módok
  • neteller
  • visa
  • skrill
  • mastercard
  • paysafecard
  • ecopayz
  • payeer
  • sticpay
 • Boomerang
  4.7/5
  Játékosokat Fogadё HU
  Fogadási korlátok €0.1-20 000
  Fizetési módok
  • skrill
  • mastercard
  • visa
  • neteller
  • ecopayz
  • paysafecard
  • sticpay
  • muchbetter

Előnyök és hátrányok

Annak ellenére, hogy az Instant Roulette bizonyos területeken kitűnik, néhány hátránnyal is jár. Tekintse meg ennek az élő játéknak az előnyeit és hátrányait.

Előnyök
 • Sokkal gyorsabb játékmenet, mint a hagyományos rulett
 • Korlátlan idő a fogadásra
 • Kedvenc fogadások opció
 • Lehetőség a futópálya és a fő rács használatára történő fogadásra
 • A statisztikák megmutatják a legújabb forró és hideg számokat
Hátrányok
 • A felhasználók nem választhatják ki, hogy melyik kerékre szeretnének fogadni
 • Nincs automatikus lejátszási opció
 • A számtörténet csak az adott játékos ülésszakától mutatja a számokat

Tippek

 • Használja ki a korlátlan időt

  Az Instant Roulette játékban olyan egyedi jellemzők vannak, amik nagyon eltérnek a hagyományos rulettől. Habár a játék nem tűnhet annyira érdekesnek a tapasztalt játékosok számára, akik inkább egyetlen keréknél játszanak, és minden vele járó különlegességet kedvelik, vagy azok számára, akik gyorsan szeretnének játszani - a játék leginkább azoknak a játékosoknak megfelelő, akik maguk szeretnék irányítani a tempót. Az Instant Roulette lehetőséget nyújt a teljes irányításra, ami hasznos lehet néhány stratégia alkalmazásához. Mivel több idő áll rendelkezésre, kipróbálhat néhány érdekes fogadási mintát, amely több időt és erőfeszítést igényel, és nem alkalmazható időkorlátozásokkal rendelkező változatokban. Például kipróbálhatja a Labouchere rendszert - amelyet a felosztott Martingale stratégiaként vagy amerikai progresszióként is ismernek. Mivel természete és a vele járó számítások miatt sok időt igényel a végrehajtásához - ez a rulettverzió tökéletes erre a célra. Ugyanez igaz a népszerű 4567 rendszerre is, amely hatékony rulett stratégia, de nagyfokú odafigyelést igényel - ezért jól működhet az Instant Roulette játékkal.

 • Kipróbálhat egy érdekes stratégiát

  Második tippünk az lenne, hogy próbálja ki az érdekes 4 sarok stratégiát az Instant Roulette-nél. A stratégia a központi szám körüli négy sarokra összpontosít, és az osztalék 8:1, míg a központi szám osztaléka 32:1. Az esély a sarok nyerésére 10,8% az európai rulettben - és tudjuk, hogy az Instant Roulette az európai rulett kereket használja. Ez egy olyan stratégia, amely végtelen lehetőségeket kínál, és hatékonynak bizonyult, és az idő korlátlan lehetősége további előnyt jelenthet a fogadások során.

 • Kerülje a Martingale stratégiát

  Habár sok rulett rajongó és cikk reklámozza ezt a stratégiát, mint egy nyerőt, valójában csak az online kaszinókra mutató hivatkozásokat tartalmaznak. A legtöbb ezek közül csalások, amelyek arra szolgálnak, hogy a hivatkozásaikon keresztül játsszon ezzel a stratégiával, és elveszítse az egész tőkéjét. Bizonyított tény, hogy a Martingale stratégia csak elméletben működik, és a valóságban valószínűleg gyorsan nullára jut.

FAQs

Mi az Instant Roulette RTP-je?

Az Instant Roulette by Evolution Gaming RTP-je 97,30%, ugyanaz, mint a többi európai rulett keréknél.

Mi különbözteti meg az Instant Roulette-t a hagyományos rulettektől?

A fő különbség az, hogy az Instant Roulette-ben 12 kerék van, nem pedig egy, és a játékosokat nem korlátozza a kerék forgási ideje. Ehelyett felteszik a fogadásukat, és automatikusan átkerülnek a következő kerékre, ahol a labda éppen landolni fog.

Miért van annyi kerék?

Az Instant Roulette fő célja a várakozási idők megszüntetése és a játék felgyorsítása. A 12 kerék segítségével a játékosoknak nem kell várniuk, hogy más játékosok feltegyék a fogadásukat, hogy a krupié forgassa a keréket, és hogy a labda landoljon. Ehelyett sokkal gyorsabban megkapják az eredményeiket.

Van-e krupié az Instant Roulette-ben?

Nem. Az Instant Roulette-ben minden kerék automatizált, és nincs valódi krupié, aki forgatná a kerekeket.

Van-e trükk az Instant Roulette-ben?

Nem. Az Instant Roulette egy igen megbízható Evolution Gaming terméke, amely szigorú szabályozó testületek előírásainak megfelel, és rendelkezik minden szükséges licenccel és jóváhagyássa.