arrow-up
Roulette77

Free

online

Support UkraineSupport Ukraine

French Roulette Gold Az Evolution Gaming

Utolsó frissítés: 07.07.2023 által Andrew Shepard
Kiadási év 2018
Variáció egyetlen nulla
RTP 98.65%
Szorzók
Szoftver Evolution Gaming
Fogadási korlátok Kaszinótól függ

A legjobb kaszinó French Roulette Gold

Cadoola
4.5/5
Fogadási korlátok €0.5-10 000

Az Evolution Gaming lenyűgöző élő osztós játékkínálatában számos rulett változat található, köztük a Live French Roulette Gold. Ahogy a név is sugallja, ez a játék a legnépszerűbb rulett változat szabályait követi, melyet a grandiózus Monte Carlo-i kaszinókban találhatunk, és magában foglalja azokat az előnyöket, amelyek a francia rulettet egyedülállóvá teszik. Ahogy a legtöbb Evolution Gaming élő kaszinójáték, ez a játék könnyen érthető, egyszerű, mégis hatékony kialakítással rendelkezik, és különböző fogadási lehetőségek állnak rendelkezésre, hogy minden játékos számára megfelelő legyen.

Ahogy az elvárható egy svéd szoftver szállítótól, a Lettországban található stúdióban működő közvetítések tökéletesen és magas minőségben működnek, a krupiék pedig profi és barátságosak. Ami magát a játékot illeti, ez egyetlen nullás rulett kerékkel rendelkezik, és az asztal elrendezése kissé eltér a standard európai rulettől. Mivel ez a játék a francia változat, az "outside bets" francia nyelven vannak elnevezve, de a játékosok láthatják az angol fordításokat is, így nincs nyelvi akadály a játék során.

A legnagyobb különbség az, hogy a játék alkalmazza a La Partage szabályt, amely csökkenti a ház előnyét mindössze 1,35%-ra. A játék tartalmazza az összes szokásos Evolution Gaming funkciót, mint például a versenypálya, fogadási előzmények és mentett fogadások, de a hagyományos belső és külső fogadáson kívül más fogadási lehetőségek is elérhetők, beleértve a Finale a Cheval-t és a Finale en Plein-t. Egy másik különbség az asztal elrendezésében rejlik. Az európai és amerikai ruletthez képest a francia rulett fogadási rácsa kissé más kinézetű, az alacsony, páratlan és piros fogadások a tetején találhatók, az oszlopfogadások a jobb oldalon helyezkednek el, míg a magas, páros és fekete fogadások az alján találhatók.

Jellemzők

A French Roulette Gold az Evolution Gaming híres Live Roulette játékának egy másik változata, amely a klasszikus francia rulett kerék és szabályok alkalmazásával készült. Így például, ha egy kétszámjegyű nullás rulett kerék, mint például az amerikai rulett kerék, 5,26% ház előnnyel rendelkezik, akkor a francia és európai rulettnek 2,7% a ház előnye.

Azonban a francia rulettnek van még egy ász az ujjában - a La Partage és En Prison szabályok. Ezekkel a két szabállyal a francia rulett ház előnye mindössze 1,35%, ami a legkedvezőbb rulett változattá teszi, 98,65%-os Return to Player aránnyal. A kifizetések ugyanazok, mint a hagyományos európai rulettnél, 35:1 arányban az egyenes fogadásoknál.

A két exkluzív francia rulett szabály a La Partage és az En Prison szabályok. A La Partage szabály akkor érvényes, ha a játékos egy páros pénzes fogadást helyez el (például Piros/Fekete, Páros/Páratlan, Nagy/Kicsi), és a labda a zéróra esik. Ezzel a szabállyal a játékos csak a fogadásának felét veszti el, míg a másik felét visszakapja - ezért csökken a francia rulett ház előnye mindössze 1,35%-ra. Van egy másik francia rulett-exkluzív szabály, az En Prison szabály, ami börtönbe zárja a fogadást a következő pörgetésig, de ez a szabály nem vonatkozik az Evolution Gaming változatára.

A French Roulette Gold további jellemzői:

 • Versenypálya fogadás (Announced bet) - A versenypálya a képernyő jobb alsó részén található, és a játékosok használhatják, hogy speciális fogadásokat helyezzenek el, mint például az orphelins, tiers, voisins, zero szomszédai, és mások.
 • Játékstatisztika - A felhasználók megnézhetik a statisztikákat, például a forró és hideg számokat, valamint egy táblázatot a legutóbbi 500 kör statisztikájával.
 • Kedvenc fogadások - Az Evolution Gaming rulett változatai, beleértve a French Roulette Gold-ot is, rendelkeznek egy kedvenc fogadások opcióval, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy legfeljebb 15 kedvenc fogadást és ezek összegét mentse el. Ez egy hasznos lehetőség, amikor összetettebb stratégiát próbálnak végrehajtani.
 • Automatikus játék funkció - Az automatikus játék funkció lehetővé teszi a játékosok számára, hogy helyezzenek egy fogadást, és amikor aktiválják a funkciót, automatikusan ugyanazt a fogadást teszi meg a kiválasztott körök számára, vagy amíg a játékos megállítja ezt a funkciót.
 • Csevegés a krupiével - A játék egy magas osztályú designnal és felülettel rendelkezik, és van lehetőség a krupiével való csevegésre a Live Chat funkció segítségével.
Tét Kifizetés
Egy számra 35:1
Osztott tét 17:1
Utca 11:1
Sarok 8:1
Vonal 5:1
Oszlop 2:1
Tucat 2:1
Páros-Páratlan 1:1
Piros/Fekete 1:1
Magas/Alacsony 1:1

Limitek

A játékra vonatkozó fogadási korlátokat nem az Evolution Gaming határozza meg, hanem a kaszinó üzemeltetői. Általában azonban a French Roulette Gold fogadási tartománya nagyon széles, hogy a hétköznapi játékosok és a magas tétekkel játszók is megtalálják a számukra megfelelőt. A játék természete miatt népszerű az összes rulett rajongók körében, ezért a fogadási tartomány gyakran nagyon alacsony összeggel kezdődik és magas maximális korlátokkal rendelkezik.

 • Wazamba
  5/5
  Játékosokat Fogadё HU
  Fogadási korlátok €0.5-10 000
  Fizetési módok
  • neteller
  • visa
  • skrill
  • mastercard
  • paysafecard
  • ecopayz
  • payeer
  • sticpay
 • Boomerang
  4.7/5
  Játékosokat Fogadё HU
  Fogadási korlátok €0.5-20 000
  Fizetési módok
  • skrill
  • mastercard
  • visa
  • neteller
  • ecopayz
  • paysafecard
  • sticpay
  • muchbetter

Előnyök és hátrányok

A francia rulettet általában a legkedvezőbb rulett változatnak tartják az egyenlő pénzes fogadásokat preferáló játékosok számára, de nem mentes néhány hátránytól sem. Tekintse meg ennek a változatnak az előnyeit és hátrányait:

Előnyök
 • Csak 1,35% a legalacsonyabb ház előnye
 • Elérhető az automatikus játék funkció
 • Prémium minőségű adások
 • Barátságos és szakavatott krupiék
 • A La Partage szabályt kihasználhatják a játékosok
Hátrányok
 • Az En Prison szabály nem érhető el
 • A fogadási idő korlátozott

Tippek

 • Használja ki a különleges szabályokat

  Az első tippünk az lenne, hogy győződjön meg róla, hogy francia rulettet játszik, ha az egyenlő pénzes fogadásokat tervezi - például páros/páratlan, alacsony/magas vagy piros/fekete fogadások. A La Partage szabály érvényben van, így ha a labda a nulla számra esik, akkor a tét felét visszakapja. Ez a rulett változat abszolút a legjobb választás az egyenlő pénzes fogadásokat preferáló játékosok számára.

 • Tartsa meg kedvenc fogadásait

  Egy dolog, amit érdemes megjegyezni, hogy a fogadási idő ebben a játékban korlátozott. Ezért a bonyolult stratégiák és rendszerek végrehajtása nehéz lehet az időkorlátozás miatt. Ebben segít a kedvenc fogadások lehetősége. Akár 15 fogadási mintát is elmenthet, és az idő lejárta előtt egyetlen kattintással helyezheti el a bonyolult fogadásokat.

 • Használja az automatikus játék opciót

  Ha olyan stratégiát választott, amelyben azonos tétet alkalmaz, például a Masse Egale vagy a Romanosky stratégiát, használhatja az automatikus játék funkciót. Ez lehetővé teszi, hogy ismétlődő fogadási mintákat alkalmazzon annyi körön keresztül, amennyit szeretne (vagy amíg az egyenlege elfogy), és nem kell maga újra és újra fogadást helyeznie. Csak állítsa be, hogy mely kombinációra fogad és hány körig szeretne automatikusan játszani.

 • Válasszon olyan asztalt, ahol széles a fogadási határ

  Függetlenül az egyenlegétől mindig olyan asztalt keressen, ahol a minimális tét alacsony és a maximális tét magas. A kaszinó üzemeltetői határozzák meg az asztalok fogadási korlátait, amelyeket a lobbyban láthat. Mindig a széles fogadási határokkal rendelkező asztalt válassza, hogy a legjobban kihasználhassa az egyenlegét.

FAQs

Mi a RTP értéke a French Roulette Gold-nak?

A French Roulette Gold RTP-je 98,65%, ezáltal a legmagasabb Return to Player arányú rulett változat.

Mi teszi különlegessé a French Roulette Gold-ot a többi ruletthez képest?

A fő különbség a kissé eltérő táblakiosztás, amely francia nyelvű fogadásokat tartalmaz, valamint a La Partage szabály használata, ami egy különleges szabály, és ha a labda a nulla számra esik, akkor a játékos a tét felét visszakapja.

Használják a La Partage és az En Prison szabályokat a French Roulette Gold-ban?

Bár a French Roulette Goldban alkalmazzák a La Partage szabályt, az En Prison szabály nem érhető el. Ez a helyzet a legtöbb élő rulettjátékkal, amelyek jelenleg elérhetőek az online kaszinókban.

Van-e manipulálás a French Roulette Gold játékban?

Nem. A French Roulette Gold egy Evolution által szolgáltatott játék, amely egy magasan megbízható svéd kaszinójáték-szolgáltató, engedéllyel rendelkezik különböző szabályozó hatóságoktól, mint például a Malta Gaming Authority és a UK Gambling Commission, és minden tekintetben megfelel a legmagasabb biztonsági, megbízhatósági és szabálykövetési előírásoknak.

Lehet-e demo verzióban játszani a French Roulette Gold-ot?

Sajnos nem. Általában az élő osztós játékok nem elérhetőek demó módban, és ez vonatkozik a French Roulette Gold-ra is.