arrow-up
Roulette77

Free

online

Support UkraineSupport Ukraine

A rulett szabályai: Játék lépésről-lépésre

Ez a játék a 17. század óta kínál csillogást, rejtélyt és izgalmat a szerencsejátékosok számára. A nyerő rulett stratégiák is már igen korán létrejöttek. Szabályai viszonylag egyszerűek és könnyen értelmezhetők. Mielőtt mindent feltennél a feketére, ismerd meg ennek az izgalmas játéknak az alapjait, a biztonságos rulett stratégiák kínálta lehetőségeket, hogy még ha kezdő is vagy, megkönnyítsd magadnak a profizmus felé vezető utat. Kitérünk a fogadások menetére, a különféle játék típusokra, valamint arra, hogy a játéknak milyen népszerű verziói, nyerő stratégia lehetőségei léteznek. Az alábbiakban gyakorlatilag átfogó képet nyújtunk a rulett világáról!

How to play Roulette77
Step 1
Lépés 1: Tegyék meg tétjeiket

Ha valaha voltál már kaszinóban, láthattad már a nagy, elbűvölő kereket, rajta számokkal. A fő cél az, hogy kitaláljuk, hogy a golyó hol fog landolni a keréken, akár egy nyerő rulett stratégia használatával.

Ne zavarodj össze azért, mert egyes modellek 37, mások 38 mezővel rendelkeznek. Ez a játék típusától függ. Az európai elrendezés 1-től 36-ig számozott, fekete vagy piros színű mezőkből és egy zöld mezőből áll, amit a nulla foglal el. Az amerikai változatnál pedig egy extra 00 is van. És itt meg is kell említeni, hogy az amerikai verziónál a ház előnye 5,26 %.

Milyen típusú fogadások vannak?

A krupié az elején felkéri a játékost, hogy válasszon színt, amit az ő játékideje alatt használni fog. Az asztalon lehet elhelyezni a téteket. Az asztalnak két fő része van: a „belső rész” és a „külső rész”. Mielőtt megtennéd tétjeidet, érdemes rulett stratégia fórum bejegyzéseket olvasgatni, hogy legyen némi előnyöd élesben.

Válasszon egy fogadást
Leírás

Egy számra: Ez egy darab számra való fogadás, 35-től 1-ig

Oszlop: Az ilyen típusú tét másik neve a „Column” fogadás. A P, M, D (premier, moyen, dernier) betűk valamelyikére helyezzük a zsetont, vagyis premier - azok a számok, amelyek hármas maradéka 1; moyen - azok a számok, amelyek hármas maradéka 2 és dernier - hárommal maradék nélkül osztható számok

Osztott tét: Két szomszédos számra való fogadás, amely nyerési esélye 17:1. Ebben az esetben a zsetont úgy kell elhelyezni, hogy részben az egyik, részben a másik számot fedje le, akár függőlegesen, akár vízszintesen

Tucat: 12 egymást követő számjegy. Vannak speciális helyek a zsetonok elhelyezésére, például 1-től 12-ig, 13-tól 24-ig és 25-től 36-ig. Ha a golyó a zöld mezők valamelyikén landol, a játékos veszít. Egyébként a kifizetés 2:1

Utca: Három egymás mellett lévő számra kerül a fogadás, egy vonalon vízszintesen

Páros-Páratlan: tipikus kétesélyes fogadás szintén

Sarok: Ez egy négy számot tartalmazó tét, 8:1 fizetéssel. Ez azt jelenti, hogy a zseton négy kívánt mező metszéspontjában van

Piros/Fekete: Piros vagy fekete négyzetre tesszük tétünket, és bizonyos módon szimbolizálja a klasszikus játék érzetet

Vonal: Három szám van benne (11-1). Az zsetont a fogadási terület belső és külső területe közötti függőleges vonalra kell helyezni

Magas/Alacsony tét - alacsony vagy magas tét esetén a játékos fogadást helyez az alacsonynak tartott szákomra 1-18-ig, vagy 13-36-ig a magasnak tartott számokra

Step 2
Lépés 2: A krupié megpörgeti a kereket

A következő lépés az, hogy hagyjuk, hogy a játék vezetője, a krupié megforgassa a kereket. A játékosoknak figyelniük kell arra, mit mond a krupié, mert be fogja jelenteni, hogy mikor nem lehet téteket tenni, és csak annyi marad hátra, hogy megvárod a pörgetés eredményét. Egy nyerő rulett stratégia birtokában kicsit nyugodtabb lehetsz.

Step 3
Lépés 3: Еredmény

Minden szempontból nem lehetséges a tökéletes nyerő rulett stratégia kialakítása. Ez alapvetően az egyszerű szerencsén múlik. Időnként a krupiék rendelkeznek saját szokásokkal. Lehet, hogy pontosan ugyanabban a szögben és sebességgel engedik el a golyót egy-egy alkalommal.

A kerék előfordul, hogy elmozdul rögzített helyéről. A rulett nyerő stratégia mellett is a meglepetések tárháza. Valójában nem lehet megmondani, hogy a kerék tökéletes egyensúlyban van-e, kivéve, ha ezer és ezer fordulatot megfigyeltél már. De, lehet, hogy egy nyerő rulett stratégia az, amire szükséged van.

Játék variációk: Milyen játékok léteznek?

Amerikai rulett
Wheel American Roulette
Numbers American Roulette
Európai rulett
Wheel European Roulette
Numbers European Roulette
Francia rulett
Wheel French Roulette
Numbers French Roulette

Az interneten különféle típusú játékokra és biztonságos rullett stratégiákra találhatunk. A három leghíresebb típusa az európai, az amerikai és a francia. Ezen felül különféle formában játszhatod a játékot, mint például a multiplayer és a multiwheel.

  • Európai stílus: Az európai játéknál tétet az 1–36-os számokra tehetsz fel. Csak egy nulla van a játékban, így valamivel magasabbak a nyerési esélyek, mint az amerikai játéknál. Van egy kerék és egy játéktér, amire fogadhatsz. Ha a golyó a választott számra vagy esélyre esik, akkor megnyered a kapcsolódó nyereményt, a tét összegéből (X1) kiindulva.
  • Amerikai stílus: Az amerikai játékban a keréken és a játéktéren lévő nulla mellett van egy dupla nulla. Ez kissé csökkenti az esélyeket a győzelemre, ugyanakkor magasabb a kaszinó számára, biztosítva számukra a magasabb profitot. Az interneten az amerikai játékban általában csak egyetlen nullával érhető el. Az amerikai játékban mindenki a saját zsetonjaival játszik, amihez előre megmondja a krupiénak, hogy mi a játékértéke.
  • Francia típus: A kaszinójátékok egyik legrégebbi formája a francia, ezért a kaszinójátékok királynőjének is tekintik. Mint az európai játékban, a franciában is csak egy nulla szerepel. Ami azonban eltérés, hogy a francia játékban kevesebb fogadási lehetőség áll rendelkezésre. A nyerő rulett stratégia kialakításának szempontjából szinte mindegy, melyiket választjuk.

Játék stratégiák

Miután már évszázadok óta, és továbbra is az egyik legnépszerűbb asztali játékok közé tartozik, számos nyerő rulett stratégiát kínálnak a legjobb esélyekhez, hogy minél több pénzt vihessünk haza. Rengeteg rulett stratégia átverés olvasható különböző cikkekben, honlapokon, itt a biztonságos rulett stratégia már-már közismert formáit mutatom be:

  • Martingale nyerő rulett stratégia vagy -módszer:A Martingale egy egyszerű progressziós módszer. Gyökerei egészen a 18. századig visszavezethetők. A rendszer mögött álló logika egyszerű. Lényege, hogy a játékos fix összegű téttel nyit és ha veszít, addig duplázza meg a tétet, amíg nem nyer. A nagy számok törvénye szerint előbb-utóbb nyerni fog, a duplázással pedig vissza fogja szerezni az elvesztett pénzt is.
  • Fibonacci-stratégia:Fibonacci az egyik másik kedvelt nyerő rulett stratégia, amely követ egy adott mintát. Szintén egyszerű, kissé lassabb haladást kínál és kevésbé kezdőbarát. Lényege, hogy a Fibonacci-számok lesznek a tétek szorzói, amivel körről körre megtoldod az összeget. Mindig az előző két tét összegét kell összeadnod, így kapod meg a következő téted összegét.
  • D'Alembert-módszer:Harmadik nyerő rulett stratégiánk, ami a Martingale egy másik változata, de itt a tétet lassabban növeljük. Lényege, hogy az alapján döntünk, az előző tétünk nyertes volt-e vagy vesztes. Ha az előző vesztes volt, valószínűbb, hogy a következő nyerni fog és fordítva. Ennek megfelelően növeljük vagy csökkentjük a tétet.

FAQs

Nyerhetek pénzt a játék segítségével?

A játékon történő pénznyerés legjobb módja (vagy a keréken történő pénzvesztés kockázatának minimalizálása, ha úgy kívánja), ha a külső fogadásokra koncentrálsz. Természetesen annak esélye, hogy pénzt nyerhess, megvan a játékban.

Mi a legbiztonságosabb tét, biztonságos rulett stratégia?

Sokan azt sugallhatják, hogy a vörös vagy fekete fogadás a legbiztonságosabb. Ez nem igaz, mert ezeket még mindig érinti a ház széle. Egy olyan fogadás, amikor úgy tűnhet, hogy gyakrabban nyersz, de valójában nem különbözik a 18-as számra történő fogadástól.

Miért nevezik az ördög játékának?

A kereket szokták az „Ördög kerekének” is hívni. Részben annak köszönhetően, hogy hajlamos a játékosokat a pokolba száműzni (vagy legalábbis hitelképességüket), ráadásul a kerék számai 666-ot tesznek ki.

Irányíthatja a krupié a golyót?

Nem. Bár a golyó indításánál jelen van az emberi tényező, de a játék alapvetően a véletlenen alapul.

Mennyit ér a zöld négyzet a játékban?

Az amerikai keréken a zöld 0 és a 00, míg az európai játéknál egyetlen zöld 0 látható. Ha 0-ra teszel tétet, akkor 35x-ös a nyereményszorzó a tétedre, ha nyersz.