arrow-up
Roulette77

Free

online

Support UkraineSupport Ukraine

Európai Rulett

Játsszon európai rulettet élő osztóval!
Játsszon európai rulettet élő osztóval!
Energy casino
4.8/5
Hungary Játékosokat Fogadё HU
Válasszon asztalt
200% akar 20 000Ft Üdvözlő ajánlat
Táblázat Határok €0.2 - 10000
 • Roulette77
 • PragmaticPlay
 • RelaxGaming
 • One Touch
European Roulette
Probléma jelentése

Ajánlott európai rulett kaszinók

Tartalomjegyzék

  A rulett az egyik legnépszerűbb kerékjáték, amelyet a világ kaszinóiban játszanak. A rulettkerekek már több száz éve szerepelnek a játékban, míg a modern kerekek megbízhatóbbak és következetesebbek. A szabályok, funkciók, műveletek a 18. század óta ugyanazok maradtak.

  Bár nehéz lehet felfedezni a számok mintázatát a keréken, azok nem véletlenszerűen vannak elosztva. Ehelyett a legtöbb kaszinóban egy bizonyos meghatározott számsorrendet követnek a létező szabályokról, általában egyetlen nullával kezdve. De a minta az egy nullás keréktől a dupla nullás kerékig nagyon eltérő.

  Európai rulettkerék

  A standard szabályok szerint az európai rulettasztal 37 számot tartalmaz, 0-tól kezdve, majd 1-től 36-ig, amelyekre a tétek elhelyezése történik. A kerék két színre van osztva, pirosra és feketére. Ezért a piros és fekete számok váltakoznak. Az ívben a nullától jobbra kilenc kis fekete szám (2, 4, 6, 8, 10, 11, 13, 15, 17), majd kívül kilenc nagy piros szám (19, 21, 23, 25, 27, 32, 34, 36) található.

  Hasonlóképpen, a nullától balra kilenc fekete színű szám (20, 22, 26, 28, 29, 31, 33, 35), majd kilenc piros színű szám (1, 3, 5, 7, 9, 12, 16, 18). Minden szám a rulettkerék belső oldala felé néz. Ezek azok a valószínűsíthető esélyek, amelyeken a golyó landolni fog. Vannak szabályok, amelyek szerint a kerékben három szabványos ív van, ahol a játékosok téteket tesznek.

  Roulette Wheel & Table

  Szabályok és játékmód

  Ha kíváncsi, hogyan kell játszani az európai rulettet, akkor a megfelelő helyre jött. A játékszabályok nagyon egyszerűek. Annyit kell tennie, hogy kiválaszt egy európai rulettasztalt, és először elhelyezi a téteket. A téteket úgy helyezi el, hogy kiválasztja a zsetonok értékét, amely reciprok az Ön által feltett összeghez képest.

  Ezután elhelyezi a téteket az asztalon. Amint az osztó/krupié közli Önnel, hogy minden tétnek vége, abba kell hagynia a fogadások elhelyezését, és nem szabad megpróbálnia. A rulett európai kereke ezután megpördül, és kiadja az eredményeket. Ha sikeres a tétje, akkor felveszi a nyereményét, ha nem, akkor a tétjeit az osztó szedi be.

  Fogadások, esélyek és kifizetések

  Akár személyesen játszik, akár online próbálja ki az európai rulettet, a játék nagyjából ugyanaz. Többféle tét közül választhat. Ezek a kényelem érdekében két fő csoportra vannak osztva - de az, hogy melyik csoportból választasz, szintén jelentős és fontos részlet. A belső fogadások sokkal magasabb kifizetésekkel rendelkeznek, de kisebb eséllyel járnak a sikerre.

  A siker esélye attól függ, hogy melyik fogadást választotta - a Külső fogadások sokkal nagyobb esélyt adnak a nyerésre. A belső fogadások a siker esélyét nagyobb nyereményre cserélik. És ha már itt tartunk, az európai rulett kifizetések lényegében az itt bemutatott módon működnek.

  Ha szívesen tesz egy kockázatosabb fogadást a jobb hozam esélyéért, tegye meg. Ha nem, akkor maradjon az olyan külső opcióknál, mint a páros/páratlan, fekete/vörös, magas/alacsony, tucat és oszlop. A kifizetések gyors áttekintéséhez használhat egy európai rulett kifizetési táblázatot is.

  TétKifizetésEsély
  Egy számra 35:1 2,70%
  Osztott tét 17:1 5,40%
  Utca 11:1 8,10%
  Sarok 8:1 10,80%
  Vonal 5:1 16,20%
  Oszlop 2:1 32,40%
  Tucat 2:1 32,40%
  Páros-Páratlan 1:1 48,60%
  Piros/Fekete 1:1 48,60%
  Magas/Alacsony 1:1 48,60%
  Bets, odds, and payouts

  A ház előnye

  Az európai rulettjátékok házelőnye általában 2,70%. Ez befolyásolja a hosszú távú esélyét, hogy többet nyerjen, de általánosságban elmondható, hogy ez az egyik legjobb. A ház előnye mindig ott van, de a legjobb európai rulett esélyekkel rendelkező fogadások kiválasztásával minimalizálni tudja a bizonytalanságot, és valamivel nagyobb esélyt ad magának arra, hogy megpróbáljon többet nyerni.

  Még több európai rulett játék

  Playson Szoftver
  Playson
  5.0
  $ 10 - 5000
  European Roulette (Track)
  Játssz a kaszinóban
  Gaming1 Szoftver
  Gaming1
  5.0
  $ 0.1 - 80
  European Roulette
  Játssz a kaszinóban
  One Touch Szoftver
  One Touch
  4.5
  $ 1 - 100
  Classic Roulette
  Játssz a kaszinóban
  Nucleus Gaming Szoftver
  Nucleus Gaming
  4.5
  $ 1 - 100
  Zoom Roulette
  Játssz a kaszinóban

  Stratégia

  Mi a helyzet a jó európai rulett stratégiával? Nos, a legjobb, ha ragaszkodsz a Kívülálló fogadásokhoz, és kipróbálsz egy olyan rendszert, amelyről köztudott, hogy működik. Tökéletes rendszerek azonban nincsenek - ne feledje. Tehát, ha például előre megy, és hajlandó kipróbálni egy jó stratégiát, akkor ragaszkodjon azokhoz a bevált stratégiákhoz, mint például a Martingale, a Fibonacci vagy a Labouchere. Ezek a stratégiák is hajlamosak arra, hogy időnként kudarcot valljanak, ezért óvatosan kell eljárnod.

  Tippek

  Az európai ruletthez univerzális stratégiát találni mindenképpen megérzés kérdése. Minden matematikai stratégia csak az - számok és tiszta véletlen. Megfelelően kell terveznie a költségvetést annak alapján, hogy mennyi pénze van, és milyen stratégiát használ. Ne hajszolja a veszteséget, és ne feledje, hogy ragaszkodjon a számsorozatához, ha stratégia alapján játszik.

  Élő európai rulett

  A legjobb online kaszinó európai rulettel, biztosan rendelkezik élő verzióval - és ez így is van! Az európai rulettet nagyszerű élő osztós élménnyé fejlesztették, amelyet többféle beállításban és még nyelveken is játszhatsz. Aki ragaszkodik a magyarhoz, annak elég annyit mondani, hogy számos asztal közül választhat.

  A játék egyes élő osztós verziói például gyorspörgetés funkcióval is rendelkeznek, amely lerövidíti az egyes kerékpörgetések közötti időt. A Roulette77-en további információkat találsz arról, hogy hol találhatod meg az élő európai rulett kiváló változatait, amelyeket élvezhetsz!

  Játsszon a legjobb kaszinókban!

  Összefoglaló

  Az európai rulett és az amerikai rulett között tehát az a különbség, hogy az előbbi egyetlen nullával rendelkezik, ami viszont nagyban befolyásolja a játékmenetet a későbbiekben. Az egyetlen nulla általában jó és erős előnynek számít. Ez teszi ezt a játékot olyan népszerűvé a közönség körében. Rajong a rulettért? Az európai talán az Ön választása!

  FAQs

  Hogyan tudok befizetni és játszani?

  A játékosoknak csak ingyenes verziókat biztosítunk. Így nem kell befizetést teljesítenie. Egyszerűen használhatod a játékban található játékpénzt. Annyit játszhatsz, amennyit csak akarsz, és ha valaha is elfogy a játékvaluta, csak frissítsd az oldalt, és kezdd újra a feltöltött bankrollal.

  Mi a fő különbség a francia és az európai rulett között?

  A francia és az európai rulett egyaránt a játék egynullás változata. A francia rulettnek azonban két speciális szabálya van, a La Partage és az En Prison, amelyek lehetővé teszik, hogy az eredeti 2,70%-os házelőnyt mindössze 1,30%-ra csökkentse. A francia rulett egyes változatai a két szabály közül csak az egyiket alkalmazzák. Az európaiban egyik sincs.

  Hol játszhatok élő osztós európai rulettet?

  Összeállítottunk egy listát, hogy segítsünk megtalálni az európai rulett legjobb élő osztós változatait. Kiválaszthatsz bármelyik kaszinót, amelyik szerinted a legjobban megfelel az elvárásaidnak. Számos olyan kaszinót vizsgáltunk meg, amelyek véleményünk szerint a legjobban megfelelnek azoknak a játékosoknak az igényeinek, akik élő osztóval szeretnének európai rulettet játszani.

  Lehet csalni a rulettben?

  Elméletileg kidolgozhatsz egy stratégiát, de ez a stratégia csak rövid távon fog működni. Tehát nem, nem igazán lehet csalni. Egy valódi kaszinóban megpróbálhatod megzavarni a krupiét, és valamit csinálni a kerékkel, de kizárt, hogy a krupié ne venné észre. A játék online változatainál a véletlenszám-generátor (RNG) lehetetlenné teszi a csalást.

  Használhatok egy szoftvert, hogy többet nyerjek a ruletten?

  Bár néhány megoldás segíthet, ezek mindegyike a legnépszerűbb stratégiákra fut ki. Senki sem tudja megjósolni a rulettkerék legvalószínűbb kimenetelét. Amit tehetsz, hogy ragaszkodsz egy bevált stratégiához, mint például a Martingale vagy a Fibonacci, amely lehetővé teszi, hogy a játékodat az eredményekhez igazítsd.